Lumia Denim Güncellemesi Resmi Olarak Duyuruldu

Lumia Denim Güncellemesi Resmi Olarak Duyuruldu

Windows Phone 8.1 kullanıcıları için hazırlanan yeni Lumia Denim güncellemesi, IFA 2014 kapsamında Microsoft tarafından resmi olarak duyuruldu.

Mobil işletim sistemi Windows Phone 8.1‘in akıllı telefon pazarındaki payını arttırabilmek için sıkı bir çalışma yürüten Amerikalı teknoloji devi Microsoft, işletim sistemi için hazırladığı Lumia Denim güncellemesini resmi olarak duyurdu. Windows Phone 8.1 kullanıcılarına geçtiğimiz aylarda sunulmaya başlanan Lumia Cyan güncellemesini henüz tüm uyumlu cihazlara ulaştıramamış olan Microsoft, buna rağmen işletim sistemi için yeni bir güncelleme hazırlamak için zaman kaybetmemiş gibi görünüyor.

lumia_denim

Şu sıralar Berlin’de düzenlenmekte olan IFA 2014 kapsamında Windows Phone işletim sistemiyle çalışan yeni akıllı telefonlarını görücüye çıkaran Microsoft, Lumia Denim‘i de resmi olarak duyurdu ve güncellemenin yayınlanacağı ilk akıllı telefonları açıkladı. Microsoft’un yeni akıllı telefonları Nokia Lumia 730/735 ve Lumia 830’da kurulu şekilde gelecek olan Lumia Demin güncellemesi, ilk olarak Lumia 930, Lumia 1520 ve Lumia Icon kullanıcılarının beğenisine sunulacak.

Lumia Denim
güncellemesini destekleyen diğer Windows Phone 8.1 işletim sistemli cihazların ise güncellemeye 2014’ün son çeyreği içinde kavuşacağı belirtiliyor. Bu yeni güncellemenin beraberinde getireceği geliştirmelerin büyük bölümü kamerayla ilgili olsa da, Cortana ve Glance Screen’le ilgili bazı yeniliklerin de güncellemeye dahil olacağı söyleniyor.

Batman: Arkham Knight Hakkında Açıklamalar