Windows 9’dan Bir Görüntü Daha Sızdı

Windows 9dan Bir Görüntü Daha Sızdı

Microsoft tarafından bu ayın sonunda resmi olarak tanıtılması beklenen Windows 9 işletim sisteminden yeni görüntüler internet sızmaya devam ediyor.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un yeni bir Windows versiyonu üzerinde çalıştığı yönünde ortaya çıkan söylentilerin aylarca teknoloji dünyasını meşgul etmesinin ardından nihayet geçtiğimiz hafta işletim sisteminden ilk görüntüler internete sızdırılmış ve böylece yeni Windows hakkında merak edilen birçok detay ortaya çıkmıştı. Windows 9‘da yer alacağı söylenen başlat menüsü ve Cortana gibi özelliklerin varlığını doğrulayan bu görüntülerin ardından işletim sistemini gözler önüne seren yeni görüntüler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Windows_9 (4)

Windows 9‘un deneme sürümünün bu ayın sonunda genel kullanıcı kitlesine ulaşması bekleniyor olsa da, Microsoft‘un bu sürümü şimdiden ortaklarına ve bazı basın mensuplarına yolladığı ve internete sızan bu görüntülerin de bu sayede elde edildiği belirtiliyor. Ortaya çıkan bu görüntüde görülen versiyonun daha önce yayınlanan görüntülerden biraz daha farklı olması, Microsoft‘un farklı sürümleri kullanıcılara sunduğu ve kullanıcılardan gelen geri dönüşlere göre bu sürümlerden birinde karar kılacağını gösterdi.

Windows_9

PlayStation 4 Asya’da En Hızlı Satan Konsol Oldu