Windows Phone 10’dan İlk Görüntü Yayınlandı

Windows Phone 10 575

Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması beklenen Windows Phone 10 işletim sisteminden ilk görüntü ortaya çıktı.

Merakla beklenen yeni işletim sistemi Windows 10’u Eylül ayında resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Microsoft mobil işletim sistemini şimdilik saklı tutuyor olsa da, Windows Phone 10 hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. İşletim sistemine ait olduğu iddia edilen görüntülerin geçtiğimiz günlerde internete sızdırılmasının ardından, şimdi de Windows Phone 10’dan ilk resmi görüntü ortaya çıktı.

Windows_Phone_10

Micrsoft’un Windows 10 planlarını anlatmak için TechEd Europe 2014 kapsamında sahne alan Microsoft yöneticisi Joe Belfiore, önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtılması beklenen mobil işletim sistemine de değindi ve yapım aşaması devam eden Windows Phone 10’un erken sürümlerinden bir tanesini kullanıcılarla paylaştı. Belfiore tarafından paylaşılan bu ilk görüntü yeni işletim sisteminin modern arayüzünü gözler önüne sererken, geçtiğimiz aylarda iddia edilen birçok çılgın fikrin gerçeği yansıtmadığını kanıtladı.

Ancak Belfiore tarafından gösterilen versiyonun işletim sisteminin ilk aşamalarına ait olduğu göz önüne alındığında, önümüzdeki aylarda kullanıcılarla buluşacak olan Windows Phone 10‘un birkaç yeni özelliğe daha sahip olabileceği belirtiliyor.

Kodak IM5 Gün Yüzüne Çıktı