Windows 11 ile kesintisiz oyun deneyimi sunuyor

Windows 11

Windows 11’li Monster Notebook’lar hızlı, güvenli, kesintisiz bir oyun deneyimi yaşamak ve Xbox Game Pass ile yüzlerce oyun seçeneğini deneyimlemek isteyenlere hitap edecek.

 Abra, Tulpar ve Huma modellerinde yeni Windows 11 özelliklerinin gücünü sunan Monster Notebook, Windows’un gelişmiş güvenlik özellikleriyle de kullanıcılarını farklı güvenlik katmanları ile koruma altına alıyor.

Windows 11’de, DirectX 12, Auto HDR desteği ile oyunları 4K UHD çözünürlükte oynamanın ve oyun performansını, grafik kalitesini, yükleme hızını artırmanın keyfini yaşamak mümkün.

Windows 11’li bir bilgisayara geçiş yaparak yapay zeka tabanlı Windows’da Copilot teknolojisini deneyimleyebilirsiniz. Copilot, doğrudan masaüstünüzden iletişim kurarak bilgisayarınızdaki sorulara hızla cevap bulmanıza, ayarları kontrol etmenize, uygulamaları başlatmanıza yardımcı oluyor. Copilot, ayrıca kişisel asistanınız gibi görev yaparak az zamanda çok iş yapmanızı, kendinize ve sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanıza da olanak sağlıyor.

Windows 11

Profesyonellere özel çözümler

Ekran alanının optimize edilmesini sağlayan tasarımıyla Windows 11 Pro, profesyonellerin en verimli şekilde çalışmasına destek oluyor. Kolay kullanıma sahip arayüzüyle iş yükünü azaltan yazılım, sunduğu sezgisel deneyimle işe odaklanılmasını sağlıyor.

Yenilenen ‘Başlat ve Görev Çubuğuyla’ işlerin daha hızlı bitmesine imkan sağlayan Windows 11 Pro, gelişmiş donanım tabanlı güvenlik özellikleriyle de dikkat çekiyor.

 Performansın en estetik hali

Uzun pil ömrü, yüksek performans özellikleri, yapay zeka destekli teknolojilerle öne çıkan ve kesintisiz oyun oynama ve iş süreçlerini yürütme imkanı sunan modeller, kullanıcıların bütün ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlandı.

Yüksek teknoloji özellikleriyle dikkat çeken ürün serileri, yüksek performansı her zaman her yerde yaşayabilmeye imkan tanıyor. En yeni teknoloji özelliklerine sahip olan performans canavarları hem oyunlarda hem de yüksek güç gerektiren uygulamalarda maksimum performans elde edilmesini sağlıyor.

Yenilenen grafik mimarisi sayesinde yüksek çözünürlükte hızlı ekran yenilenmesi, akıcı ve gerçekçi bir oyun deneyimi sunan modeller, performansın en estetik halini yaşatıyor.

Apple Vision Pro Şubat Ayında Piyasaya Sürülecek