Windows 10 oyun modu daha verimli!

Windows 10 oyun modu

Windows 10 oyun modu yayınlanan 17962 yapı numaralı güncelleme ile artık daha verimli bir şekilde kullanılabiliyor. Windows 10 oyun modu için yapılan iyileştirmeler haberimizde.

Microsoft, Windows 10 için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan Windows 10 oyun modu, son güncelleme ile artık daha verimli bir şekilde kullanılabilir hale geldi. Game Bar ve Game Mode için yapılan iyileştirmeler, Windows 10 Build 17962 sürümünde yer alıyor.

Windows 10 oyun modu ile oyunlar coşacak!

Güncelleme ile Game Bar‘da yenilikler yapılıyor. RS5 Game Bar özelliği sayesinde oyundan çıkmadan ses ayarlarını değiştirebileceksiniz. Bu menüde ses kaynağınızı değiştirme, sessize alma, uygulamaların ve oyunların ses seviyesini ayarlama özellikleri yer alacak.

Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri nasıl olacak?

Performans görselleştirme bölümünde ise oyunun framerate yani FPS değerini, CPU, GPU ve RAM kullanımını 3. parti uygulamalara gerek kalmadan detaylı ve stabil bir şekilde görüntüleyebileceksiniz.

Windows 10 oyun modu

Game Mode üzerinde yapılan iyileştirmeler sayesinde ise oyuna girdiğinizde birden fazla uygulama açıksa, kaynak dağılımını artık daha stabil bir şekilde yapabileceksiniz.

Windows 10 Build 17962 güncellemesi içerisinde yer alan bu özellikleri kullanabilmek için son Windows 10 güncellemesini yüklemeniz gerekiyor.

Windows 10 güncellemelerini; Ayarlar>Güncelleme ve güvenlik>Windows Update>Güncellemeleri denetle bölümünden yükleyebilirsiniz. Güvenliğiniz ve son performans artışlarından yararlanabilmek için güncellemeleri yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.