WhatsApp’ın yeni özelliği tablet kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek

WhatsApp, 'Son Görülme' durumunuzu belirli kişilerden gizleme seçeneği ekliyor

Amerikalı teknoloji devi WhatsApp tarafından geliştirilen yeni bir özellik, popüler sosyal medya uygulamasını tabletten kullananları fazlasıyla cezbedecek.

WhatsApp’ın yeni özelliği tablet kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek. WhatsApp, Android tablet kullanıcıları için “yan yana” modu adlı yeni bir özellik tanıtıyor. WABetaInfo tarafından bildirildiği gibi, bu özellik kullanıcılara, WhatsApp arayüzü üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak, sohbetlerinde kaybolmadan konuşmalar arasında geçiş yapma imkanı sunuyor.

WhatsApp grup yöneticileri yeni bir yetki alıyor

Bu yeni mod ekranı ikiye bölerek, aynı anda birden fazla sohbeti görüntülemeye olanak tanır. Özellikle aynı anda birden fazla kişiyle sohbet edenler için oldukça yararlı olabilir. Ancak, bu her sohbet için daha küçük bir alan anlamına gelebilir.

Neyse ki, kullanıcılar sohbetleri için daha büyük bir arayüz tercih ederlerse, WhatsApp ayarlarından yan yana görünümü devre dışı bırakma seçeneğine sahiptir. Seçenek, WhatsApp Ayarları> Sohbetler yolunu izleyerek devre dışı bırakılabilir. Bu güncelleme şu anda bazı beta kullanıcılarına sunuldu ve önümüzdeki günlerde daha fazla kullanıcıya da sunulacak, Android tablet kullanıcıları için daha sorunsuz bir sohbet deneyimi sağlayacak.

WhatsApp yeni özelliği, kendinize mesaj göndermeyi kolaylaştıracak

WhatsApp’ın yeni özelliği tablet kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek

Ek olarak, WhatsApp, kullanıcıların aynı WhatsApp hesabını birden fazla cihazda kullanmasına izin veren çoklu cihaz girişi özelliğini de tanıttı. Bu güncelleme, kullanıcıların WhatsApp hesaplarına dört ek cihaz bağlama imkanı sağlayarak, dünya genelindeki kullanıcılara sunulmaya başlandı.

WhatsApp’in çoklu cihaz girişi özelliği, sık sık birden fazla cihaz arasında geçiş yapan veya hesaplarını aile üyeleriyle paylaşan kullanıcılar için harikadır. Bu özellik, çoklu cihazlar arasında giriş ve çıkış yapmak zorunda kalmadan arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda kalmanızı daha da kolaylaştırır.

WhatsApp mesajlarda takvim

WhatsApp, ayrıca bireysel sohbet kilidi özelliğini de tanıtmayı planlıyor. Bu özellik, kullanıcıların sohbetlerine ek bir güvenlik katmanı eklemelerine izin verecek ve bir Arkadaş Modu adlı özelliği daha tanıtacak. Bu mod, kullanıcıların WhatsApp hesaplarını hem telefonlarında hem de tabletlerinde aynı anda kullanmalarına olanak tanıyacak.

WhatsApp ayrıca, iletilere açıklama ekleme özelliği de dahil olmak üzere bir dizi yeni özellik sunmaya hazırlanıyor. Bu özellik, kullanıcıların iletilerini ilettikleri kişilere daha fazla bağlam ve ek bilgi sağlamalarını sağlayacak. WhatsApp’ın yeni özelliği tablet kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek.

Twitter OnlyFans gibi olacak! Ne yaptın Elon Musk!