iOS Cihazlar Üzerinde WhatsApp İle Sesli Görüşme

Whatsapptan Bir Surpriz Daha

Geçtiğimiz günlerde WhatsApp yayınladığı güncelleme ile Android kullanıcıları için sesli arama özelliğini uygulamasına eklemişti. Şimdi bu özellik iOS sahipleri tarafından da kullanılabilecek.

WhatsApp’ın Android işletim sistemi kullanalar için yayınladığı yeni sesli görüşme özelliği bu haber ile sizlere aktarmıştık. Şimdi ise bu özellik iOS sahipleri için kullanılabilir oldu. iOS kullanıcıları WhatsApp’ın sesli arama özelliğini kullanmak için ne yapmalı? WhatsApp’ın 2.12.1.97 beta sürümünü AppStore’un geliştirici sekmesinden indirebilirsiniz. Ardından WhatsApp uygulamasını yeniden başlatmalısınız. Ardından WhatsApp sesli arama özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz. Sohbet penceresinin sağ üst tarafında yer alan telefon simgesi sayesinde aramaya izin veren listenizdeki kullanıcıları ücretsiz olarak arayabilirsiniz.whatsapp-sesli-arama

Ama bu kurulum sadece Jailbreak‘li iOS veya geliştirici iOS sürümleri için geçerli olduğunu belirtmeliyiz. Eğer Jaialbreak‘siz bir iOS işletim sistemi kullanıyorsanız WhatsApp’ın sesli arama özelliğini kullanmak için bir süre daha beklemeniz gerekiyor.

Apple Watch’un Bu Özelliklerini Biliyor Muydunuz?