WhatsApp için yeni özellik yolda!

whatsapp

WhatsApp için yeni özellik bugün Android platformunda denenmeye başladı. WhatsApp’a yakında gelecek olan güncelleme ile arşivlenmiş sohbetleri görmezden gelebileceksiniz.

Yeniliklerine hız kesmeden devam eden WhatsApp, geçtiğimiz gün bazı kullanıcılara grup sohbetleri için özel gizlilik ayarını sunmaya başlamıştı. Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, şimdi de farklı bir özelliği Android kullanıcıları üzerinde test etmeye başladı. Peki, nedir WhatsApp’ın yeni özelliği?

WhatsApp için yeni özellik ilk olarak Android’de!

WhatsApp, kullanıcıların Arşivlenmiş Sohbetleri görmezden gelmelerini sağlayacak yeni bir özellik üzerinde yürüyor. Daha önce tatil modu olarak adlandırılan yeni özellik, Arşivlenmiş Sohbetlerden gelen yeni mesajları susturacak. Bu özellik şu an yapım aşamasında ve yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Şimdilik Android sürümünde test edilen bu özelliği hemen denemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

WhatsApp grup gizlilik ayarları kullanıma sunuldu!

Android için WhatsApp‘ın Beta sürümü ise buradan indirebilirsiniz. Ancak bu sürümde bazı sorunların olabileceğini belirtelim. İndirdiğiniz WhatsApp APK. dosyasını yüklerken sorun yaşarsanız; Ayarlar>Güvenlik>Bilinmeyen Kaynaklar bölümünden bilinmeyen kaynaklara izin vermeniz gerekiyor. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı yükleyebilirsiniz.

WhatsApp için yeni özellik