WhatsApp yeni özelliği güvenlik sağlayacak: Yeni uyarı sistemi

WhatsApp "Topluluklar" özelliği üzerinde çalışıyor

WhatsApp yeni özelliği güvenlik için önemli bir artı değer katacak. Yayınlanan son beta sürüme bakılırsa yeni bir uyarı özelliği geliyor. Hadi gelin merak edilen bütün ayrıntılara birlikte bakalım.

Beta sürümü ile ortaya çıkan WhatsApp yeni özelliği güvenlik açısından önemli bir destek sunacak. Özellikle son dönemlerde şirketin güvenlik konusunda ayrı bir gayret gösterdiğini farkediyoruz. Kayıtlı olmayan bir işletmeden mesaj aldığınızda bu yeni özellik devreye girecek.

Beta sürüm özellikle işletme hesabına yoğunlaşıyor. Bu tür hesaplardan mesaj geldiğinde uyarı alacaksınız. Uygulama içi uyarı sistemi ile gönderilecek olan mesajda bu işletme hesabının rehberinizde kayıtlı olmadığı ifade edilecek. Yeni güncelleme ile birlikte isterseniz bu işletmeyi bloklayabilirsiniz.

WhatsApp yeni özelliği güvenlik avantajı sunacak

Gelecek olan yeni güncelleme ile birlikte beta kullanıcıların yeni özellikleri deneyebilmesi bekleniyor. Böylece yeni güncellemenin çok daha tutarlı olması amaçlanıyor. Ayrıca yeniden tasarlanmış görünüm sayesinde daha fazla kullanıcı uygulamanın yeni özelliklerinden faydalanacak.

WhatsApp yeni özelliği güvenlik

Değişiklikler sadece bundan ibaret olmayacak. Aynı zamanda Catalyst projesi ile birlikte yeni bir sistem geliştirilecek. WhatsApp uygulaması uzun bir süredir beklenen iPad uygulamasına fayda sağlayacak. Böylece masaüstü arayüzde daha verimli bir şekilde uygulamayı kullanmak mümkün olacak. WhatsApp yeni özelliği güvenlik ile birlikte tasarıma da odaklanıyor.

Telefonsuz WhatsApp devri başlıyor!

Şimdilik uygulamanın çoklu cihaz uyumluluğu 2.0 üzerinde yoğunlaştığını biliyoruz. Kısa bir süre içerisinde WhatsApp çoklu cihaz özelliğinin Apple cihazlarında denenmesi bekleniyor. Peki siz yeni WhatsApp özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden konu ile ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.