WhatsApp durumlar yeni bir güncelleme alıyor

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories'e yanıt olarak 2017'de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

WhatsApp, Snapchat ve Instagram Stories’e yanıt olarak 2017’de kullanıma sunulan Durum özelliği için bazı yeni güncellemeler getirdi. İşte detaylar.

En önemli eklemelerden biri, size durum güncellemeleri sırasında 30 saniyeye kadar sesli notlar ayarlama olanağı sağlayan Ses Durumu adlı bir özellik olacak. Şirket, özellikle yazmak veya video oluşturmak yerine konuşmaktan daha rahatsanız, güncellemeleri sağlamanın daha kişisel bir yolu olarak bu özelliği sunuyor. Diğer bir önemli güncelleme, durum güncellemelerinizi kimlerin görüntüleyebileceğini seçmenize izin veren Özel Hedef Kitle Seçici adı verilen bir özellik. Yaptığınız her durum güncellemesi için hedef kitlenizi seçmenize izin vererek mevcut gizlilik ayarlarından daha ayrıntılı kontrol ve kolaylık sağlayacak.

WhatsApp durumlar yeni bir güncelleme alıyor

WhatsApp, eğer bir emoji insanıysanız, ayrıca “arkadaşlarınızdan veya yakın kişilerden gelen durum güncellemelerine yanıt vermenin hızlı ve kolay bir yolunu” sağlayan Durum Tepkilerini de tanıttı. Metin, sesli mesajlar ve çıkartmalar gibi diğer araçları kullanmak yerine, herhangi bir duruma yalnızca üzerinde kaydırarak ve sekiz emojiden birine dokunarak yanıt vermenizi sağlayacak.

Bu arada, WhatsApp Durum Profili Halkaları, bir durum güncellemesi paylaştığınızda profilinizin etrafına bir halka koyacak ve sohbet listelerinde, grup katılımcı listelerinde ve iletişim bilgilerinde görünecek. Son olarak, artık durumunuzda bir bağlantı yayınladığınızda, kişilerinize tıklamadan önce bağlantının ne olduğu hakkında daha iyi bir fikir vermesi için bir bağlantının önizlemesini göreceksiniz.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania beğenilmedi