Diablo 4 fanları için sevindirici haber!

Diablo Immortal, yeni özellikler alıyor

Oyun dünyasının en beğenilen serilerinden biri olan Diablo’nun yeni macerasından oyunseverleri çok sevindirecek haberler var.

Diablo 4 fanları için sevindirici haber! Blizzard Entertainment, oyunseverlere Diablo IV’ün 6 Haziran 2023’deki piyasaya çıkış tarihinden önce önemli bir fırsat veriyor. Şirket, IGN Fan Fest sırasında yaptığı açıklamada, Diablo II: Resurrected geliştirilirken yaptığı gibi yeni oyunu ön inceleme hafta sonu etkinliğiyle kullanıcıların oynamasına olanak sağlayacaklarını duyurdu. Erken erişim hafta sonu etkinliği 17 Mart – 19 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek ve sadece Diablo IV’ü önceden sipariş edenlerin erişimine açık olacak. Bir hafta sonra, 24 Mart’ta açık beta tüm kullanıcılara açılacak.

Diablo Immortal iOS ve Android'e geliyor

Kullanıcılar PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve PC platformlarından Diablo IV’ün ön incelemesine erişebilecekler. Her iki erişim de aynı miktarda içeriğe sahip olacak. Ön izlemede, oyuncular oyunun giriş bölümü ve ilk kısmını oynama fırsatı bulacaklar. Bu bölüm, sızıntılar sayesinde geçen yılın sonlarında görüldüğü gibi aynı olacak. Blizzard, Diablo IV açık beta hakkında daha fazla bilgiyi 28 Şubat’ta yayınlayacakları canlı yayında paylaşacağını belirtti.

Diablo Immortal çıkış tarihi ertelendi!

Diablo 4 fanları için sevindirici haber!

Diablo serisi, Blizzard’ın en popüler oyunlarından biri. İlk oyunu 1996 yılında piyasaya sürülmüş ve oyunseverler tarafından büyük ilgi gördü. Diablo III ise 2012 yılında piyasaya sürüldü ve 2019 yılına kadar devam eden güncellemelerle oyuna yeni özellikler eklendi. Diablo IV, serinin hayranları tarafından merakla bekleniyor ve Diablo III’ün izinden gitmesi bekleniyor.

Diablo IV 6 Haziran 2023'te geliyor

Yeni oyun, 2019’da duyurulmuştu ve oyunculara oynanabilir sınıflar ve yepyeni bölgeler sunacak. Oyuncular, yeni oyunla birlikte dönecek olan Lilith ile mücadele edecekler. Diablo IV, oyunculara daha önceki Diablo oyunlarında olduğu gibi, açık dünya yapısında keşfetme ve savaşma fırsatı sunacak.

Galaxy S23 Ultra çizilme iddialarıyla gündemde