WhatsApp tablet versiyonuyla geliyor!

WhatsApp yeni güncelleme

İnternet tabanlı iletişim servisi WhatsApp, kullanıcılarını bir hayli sevindirecek yeni bir güncelleme üzerinde çalışıyor.

WhatsApp tablet versiyonuyla geliyor! WhatsApp için bu yılın en çalışkan isimlerinden biri diyebiliriz. Yılbaşından bu yana durmaksızın çalışan ve oldukça güzel yeniliklerle uygulamasını sürekli güncelleyen şirket, yakın bir zamanda servis etmeyi planladığı yeni bir güncelleme sayesinde çok önemli bir sorunu daha çözmeyi hedefliyor.

WhatsApp yakında çevrimiçi durumunuzu gizlemenize izin verebilir

Tablet kullanıcılarının çok iyi bildikleri üzere, eğer WhatsApp’ı tabletinizden kullanmak istiyorsanız, bu sizi “bırak kalsın” dedirtecek kadar uğraştıran bir süreçtir. Üstelik devamlı olarak da işe yaramaz ve her defasında baştan uğraşmanız gerekiyor. Bu sebeple de ne Android kullanıcılarını ne de iOS taraftarları WhatsApp’a tabletlerinden bağlanmayı pek istemezler. Ancak şirketin üzerinde çalıştığı yeni güncelleme sayesinde, artık basit bir QR kod okumasıyla bu aşama atlanabilecek.

WhatsApp üç mavi tik

WhatsApp tablet versiyonuyla geliyor!

Bildiğiniz üzere, yakın zamana kadar masaüstü bilgisayarlardan WhatsApp’a bağlanabilmek için de her seferinde QR kod okutmamız gerekiyordu. Ancak Amerikalı şirket tarafından servis edilen bir güncellemeyle bu uğraşa son verildi. Artık tek bir sefer giriş yaptıktan sonra, kendi isteğimizle çıkmadığımız sürece aynı bilgisayardan istediğimiz zaman WhatsApp’a giriş yapabiliyoruz.

WhatsApp kripto paralarla

Bununla birlikte tabletler için gelecek bu QR kod okutma özelliğinin de her seferinde okutulacak tarzda mı yoksa bir kere okutulduktan sonra tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi istediğimiz sürece açık kalacak şekilde mi olacağı şimdilik bilinmiyor. Ancak her iki durumun da şimdiki halinden kat kat iyi olduğu kesin.

Google Reddit üzerinden arama yapmayı kolaylaştırıyor