WhatsApp önemli bir güncelleme daha alıyor

WhatsApp, sohbet yedekleri için uçtan uca şifreleme özelliği getirdi

Son dönemde WhatsApp üzerine yapılan hamleler çoğaldı. Görünen o ki Facebook yakın zamanda bunlara bir yenisini daha ekleyecek. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

WhatsApp önemli bir güncelleme daha alıyor. Meta çatısı altında yer alan şirketlerden biri olan WhatsApp önemli bir güncelleme için geri sayıma geçti. Eğer sosyal medyayı ya da teknoloji gündemini az çok takip ediyorsanız, son dönemde WhatsApp için çok sayıda güncellemenin geldiğini siz de fark etmişsinizdir. Görünen o ki kısa süre içerisinde bunlara bir yenisi daha eklenecek.

Sızdırılan bilgilere göre Meta, WhatsApp üzerindeki son görünme özelliğini, kişiye özel yapmayı planlıyor. Peki bu ne anlama geliyor? Hemen açıklayalım.

Bilindiği üzere hali hazırda WhatsApp üzerindeki son görünme özelliğini açık ya da kapalı olarak konumlandırabiliyorsunuz. Eğer son görünme özelliğini kapalı yaparsanız size de diğer kullanıcıların son görünme zamanını göremiyorsunuz. Nitekim aynı durum tam tersi için de geçerli.

WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik daha sunuyor

WhatsApp önemli bir güncelleme daha alıyor

Kullanıcılar uzun bir süredir bu özelliğin, kişiye has bir şekilde kullanılabilir olmasını talep ediyordu. Sonuç olarak Meta bu isteği görmezden gelmedi ve son görülme özelliğinin kişiye özel olarak kullanılması için düğmeye bastı.

Bu özellik sayesinde son görülme zamanınızı görmesini istemediğiniz kişileri işaretleyebileceksiniz. Böylece aynı anda seçtiğiniz kişiler son görülme zamanınızı görebilirken, diğerleri ise göremeyecek. Bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı ise şimdilik netlik kazanmış değil.

Microsoft Game Pass ekosistemini büyütmek istiyor