WhatsApp, Android uygulamasında mesaj bildirimlerini güncelliyor

Whatsapp yeni bir güvenlik özelliği getiriyor

WhatsApp, Android kullanıcıları için beta kanalında 2.21.24.8 güncellemesini yayınladı ve bu, şirketin Android uygulaması için mesaj tepki bildirimleri üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar.

WhatsApp, adından da anlaşılacağı gibi, kullanıcıların mesajlara Facebook uygulamasındaki gönderilere ve yorumlara tepki verdikleri şekilde tepki vermesini sağlayan mesaj tepkileri özelliğini birkaç aydır geliştiriyor. Önceden, WhatsApp’ın kullanıcıları mesaj tepkileri konusunda bilgilendirme planı yoktu, ancak şirket daha sonra iOS uygulamasının beta sürümü için geliştirmeye başladı ve şimdi aynı özelliği Android kullanıcılarına sağlamak için de çalışıyor. Kaynak, mesaj tepki bildirimleri özelliğinin “gelecekteki bir güncellemede piyasaya sürülmesinin planlandığını” söylüyor, bu nedenle en son beta sürümünde olsanız bile WhatsApp’ın ayarlar menüsünde görmeyeceksiniz. Ayrıca, WhatsApp’ın mesaj tepkileri özelliğini tüm kullanıcılara ne zaman yayınlayacağı belli değil, ancak yayınladığı zaman sizi mutlaka bilgilendireceğiz.

WhatsApp, Android uygulamasında mesaj bildirimlerini güncelliyor

WhatsApp son dönemlerde farklı güncellemeler sunma konusunda oldukça başarılı. Şirket kaybettiği kullanıcı güvenini geri kazanacağı bir çok farklı güncelleme ile gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Geçtiğimiz günlerde çoklu cihaz desteği de sunan şirket artık web uygulamasında cep telefonunuza bağlı olmadan WhatsApp’ı kullanabilmenizi sağlayacak özelliğini sundu. Bununla birlikte iOS uygulaması için bazı geliştirmeler sunan şirket Android uygulamasını da kesinlikle göz ardı etmiyor. Rakiplerinin hala önünde olan şirketin önümüzdeki günlerde daha fazla güncelleme sunması bekleniyor.

Kripto paralarda kazananlar bakın kimler oldu: Bunlara yatıranlar kazandı