WhatsApp mesajları kaydetme yöntemleri

WhatsApp

Farklı yöntemlerle WhatsApp mesajları kaydetme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Gelin bu yöntemlere beraber bakalım, sizin için uygun yöntemi seçebilirsiniz.

WhatsApp, akıllı cihazlar için geliştirilmiş platformlar arası çalışma özelliği sayesinde mesajlaşma ve arama uygulamasıdır. WhatsApp’ı akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar tarafından rahatlıkla kullanılabiliyoruz. Ekran görüntüsü alarak WhatsApp mesajları kaydetme yöntemini kullanabileceğiniz gibi, başka yöntemleri de kullanabilirsiniz.

Son istatistiki bilgilere göre WhatsApp’ın 2 milyar aktif kullanıcısı bulunuyor. Teknoloji sayesinde güncellemeler yapılarak birçok özellik ekleniyor. Kullanıcılar ekran görüntüsü alarak mesajları kaydedebilir. Telefonu temizlemek için gereksiz dosya, belge, müzik vs. siliyoruz. Bu esnada WhatsApp mesajının ekran görüntüsünü de yanlışlıkla silebiliriz.

WhatsApp mesajları kaydetme yöntemleri

Bilgisayar başında çalışan kişiler web üzerinden veya uygulama sayesinde rahatlıkla WhatsApp’ı kullanabiliyor. Çeşitli cihazlarda kullanılması birlikte popülerlik kazanan uygulamada sadece mesaj değil, video, resim, müzik, belge vs. her şeyi paylaşabiliyor.

Coronavirüs salgını için Apple ve Google işbirliği

Facebook tarafından yapılan araştırmada geçen sene insanlar günlük olarak yaklaşık 65 milyar mesaj gönderdiğini açıkladı. Ticari amaçla WhatsApp kullanan kişiler, önemli oldukları mesajları kaydetmek istiyor. Android ve İOS işletim sistemine sahip cep telefonlarında ekran görüntüsü alma dışında, mesajları kaydetmenin yöntemi bulunuyor.

Android Ve İOS İşletim Sistemine Sahip Cihazlarda WhatsApp Mesajları Nasıl Kaydedilir?

Cep telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.jlar

Kaydetmek istediğiniz kişi ya da gruptaki sohbeti açın.

Kaydetmek istediğiniz mesajında üstüne basılı tutun. Ekranın üst kısmında bulunan menüde yıldız işaretine basın.

Aradan bir zaman geçti ancak mesajı bulamıyorum diyorsanız,

WhatsApp uygulamasını açın.

Ekranın sağ üst köşesindeki üç noktaya basın.

Açılan menüden yıldızlı mesajları seçmeniz yeterli olacaktır.