WhatsApp Sesli Mesajları Göndermeden Dinlemeniz Mümkün

whatsapp 1

WhatsApp kullanıcıların beklentilerini karşılayacak yeni bir özelliği daha uygulamasına ekledi. Bu yeni özellik sayesinde göndereceğiniz WhatsApp Sesli Mesajları gönder tuluna basmadan önce dinlemeniz mümkün. Bu sayede bir hataya yol açmadan doğru mesajı gönderebilirsiniz.

WhatsApp Sesli Mesajları artık göndermeden önce dinlemeniz mümkün. Google Beta Program aracılığı ile Android Beta kullanıcılarına yeni bir güncelleme yayınlayan WhatsApp, uygulamayı 2.18.123 sürümüne yükseltti. Bu yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp Sesli Mesajları artık göndermeden önce dinleyebiliyorsunuz.

Daha önce bir güncelleme yayınlayan WhatsApp, ses kaydı kilitleme özelliğini kullanıma sunmuştu. BU sayede uygulamayı kullananlar ses kaydı aldıkları sırada parmaklarını ekranda tutmak zorunda kalmıyordu. Bu özellik ses kayıt işlemini kolaylaştırdı fakat telefon çaldığında ses kaydı kapatabiliyordu.WhatsApp kullanıcıların beklentilerini karşılayacak yeni bir özelliği daha uygulamasına ekledi. Bu yeni özellik sayesinde göndereceğiniz WhatsApp Sesli Mesajları gönder tuluna basmadan önce dinlemeniz mümkün. Bu sayede bir hataya yol açmadan doğru mesajı gönderebilirsiniz.

2.18.123 sürümü ile birlikte WhatsApp, gönderilmemiş olsa dahi sesli mesajları ara belleğe kaydetme özelliğini eklemiş durumda. Bu sayede telefonunuz çalarsa ya da yanlışlıkla WhatsApp’tan çıksanız bile WhatsAppSesli Mesajları silinmiyor ve arabellekte kalıyor. Ayrıca bu yeni özellik uygulamayı kullananlara mesajları göndermeden önce dinleme imkanı da sunuyor.

WhatsApp Sesli Mesajları Nasıl Dinlerim?

WhatsApp SesliMesajları nızı göndermeden önce dinlemek isterseniz, kaydı tamamladıktan sonra ana ekran tuşuna basmalısınız. Ana ekranda tekrar uygulamayı açtığınızda ses kaydınız durdurulmuş ve gönderilmek ya da silinmek üzere bekliyor durumda sizleri karşılayacak. Eğer mesajınızı dinlemek istiyorsanız oynatma tuşuna basarak göndermeden önce mesajı dinleyebilirsiniz.