WhatsApp Grup Sohbetleri yeni bir güncelleme alıyor

WhatsApp Grup Sohbetleri yeni bir güncelleme alıyor

Dünya’nın dijitalleşmesiyle her görüşme de dijital hale geldi. Buna iş görüşmeleri, arkadaş ve aileler ile yapılan görüşmeler de dahil. Tüm platformlar en çok tercih edilen uygulama olmak içn birbiriyle yarış halinde. Bu kapsamda Whatsapp Grup Sohbetleri de bazı güncellemeler aldı.

WhatsApp’taki grup görüşmesi özelliği yeni bir yükseltme alıyor. Özellik yalnızca yeni bir görünüme sahip olmakla kalmıyor, aynı zamanda işlevselliği de güncelledi. Şirket, bu haftanın başlarında bir çağrıya katılmayı çok daha kolay hale getiren güncellemeleri duyurdu. İşte değişen her şey:

 

https://platform.twitter.com/widgets.js

Daha önce, bir kullanıcı bir grup aramasını kaçırdıysa, aramaya başkaları tarafından tekrar eklenmedikçe sohbete katılamazdı. Şimdi bu durum değişiyor. Kullanıcılar “Aramalar” sekmesinden devam eden bir aramaya katılabilecek. Halen devam etmekte olan bir aramaya katılmayan herhangi bir grup üyesi, sadece sohbetin üzerine grup aramasına girebilecek. Daha önce olduğu gibi, aramalar yapıldığında grubun her bir üyesine çağrı gidecek. Buradaki yenilik, birisinin aramayı yanıtladığı anda tüm ekranı kaplayacak olması. Daha fazla üye grup aramasını yanıtladıkça, onlar da ayrı pencerelere eklenecek. Arama çağrısı birkaç dakika boyunca devam edecek ve ardından aramaya katılmayan herkes ‘Çağrılar‘ sekmesine tıklayarak devam eden aramayı görebilecek.

WhatsApp Grup Sohbetleri yeni bir güncelleme alıyor

Bu büyük değişikliklerin yanı sıra grup arama penceresi yeni bir görünüme kavuştu. Ekrandaki sessize alma, kamera değiştirme, videoyu açma/kapatma ve aramayı reddetme işlev düğmeleri artık altta kayan bir görev çubuğuna yerleştirildi.

Dijital paralar geleceğin ödeme sistemi olacak: Türkiye daha şimdiden hazır