Cips aldı zengin oldu! Online satışla 170 bin TL kazandı

Cips aldı zengin oldu! Onlien satışla 170 bin TL kazandı

Gün geçmiyor ki internette ilginç bir olay yaşanmasın. Bu sefer akıllara durgunluk veren olay Avustralya’da yaşandı. 13 yaşında bir kız nadiren bulunan bir cips modelini satışa sunarak zengin oldu. İşte detaylar.

Doritos, nadir bulunan “kabarık” bir cips versiyonunu internetten satan gence “cesurluğunu ve girişimci ruhunu” ödüllendirmesi için 20.000 dolar verecek. Avustralya’da Rylee Stuart isimli 13 yaşındaki kız 3 dolara bir paket Doritos cipsi aldı. Paketin içinden nadiren bulunan pofuduk bir cips çıktı. Kız, cipsin videosunu Tiktok’da yayınladı. Video kısa sürede iki milyondan fazla görüntülenme aldı. Söz konusu cipsin görüntüsü sosyal medyayı kasıp kavurunca 13 yaşındaki Rylee Stuart cipsi online satışa koydu. Suart, eBay’de satmaya çalıştığı cipse 100.000 dolara kadar teklif aldı. Kısa sürede ilgi toplayan satış ilanı kaldırıldı. Doritos ise genç kızın girişimciliğine hayran kaldığını duyurdu. Doritos bugün Rylee’yi 20.000$ ile ödüllendireceğini duyurdu. Böylece kız tesadüfen bulduğu bir cipsi satışa sunmasıyla 170 bin TL kazanmış oldu.

Cips aldı zengin oldu! Onlien satışla 170 bin TL kazandı

Pazarlama Müdürü Vandita Pandey, “Rylee ve ailesi için birkaç gün fırtına gibi geçti ve hikayesini takip etmeyi çok sevdik” dedi. “Rylee’nin cesaretinden ve girişimci ruhundan çok etkilendik, bu yüzden Stuart ailesinin yaratıcılıkları ve Doritos’a olan sevgileri için ödüllendirildiğinden emin olmak istedik.” İnternette ilginç ürünlerin satışları devam ediyor. Popüler video oyunu “Among Us”tan bir karaktere benzeyen bir tavuk kanadı dijital pazarda kısa süre önce 136.050 dolara satılmıştı.

Elektrikli otomobillerin tertemiz olduğu kanıtlandı: Komplo teorisyenleri üzgün