Windows WhatsApp görüntülü aramalarda yeni bir güncelleme aldı

WhatsApp artık hesabınızı birden fazla telefonda kullanmanıza izin veriyor

Windows WhatsApp için artık yeni bir güncelleme mevcut. Görüntülü aramalarda sekiz kişiye kadar katılım sağlanabilecek. İşte tüm detaylar.

WhatsApp, arama özelliklerini mobil muadili ile aynı seviyeye getiren Windows için yeni bir masaüstü istemcisi sundu. Bir duyuruda, Meta başkanı Mark Zuckerberg, yeni uygulamanın kullanıcıların sekize kadar katılımcıyla uçtan uca şifreli görüntülü görüşme yapmalarını sağladığını söyledi. Sesli aramalar için 32 kişiye kadar katılabilir, bu da uygulamayı tüm teyzelerin, amcaların ve geniş akrabaların katılabileceği aile görüşmeleri için uygun bir seçim haline getiriyor. WhatsApp, daha büyük aramalara izin vermek için bu sınırları daha da artıracağını söylüyor.

Yeni istemcinin iyileştirilmiş arama özelliklerini duyurmanın yanı sıra, diğer son güncellemelerinden bazılarına da değinildi. Messenger, yeni cihazları kullanıcı hesaplarına bağlamayı daha kolay ve daha hızlı hale getirmek için çoklu cihaz özelliklerini güncelledi. WhatApp ayrıca, insanların sohbetlerine aynı anda dört adede kadar bağlı cihazda erişebilmeleri için daha iyi senkronizasyon sağladı.

Windows WhatsApp görüntülü aramalarda yeni bir güncelleme aldı

Hizmet, 2021’de gerçek çoklu cihaz senkronizasyonunu başlatarak insanların telefonları çevrimdışı olsa veya yakınlarda olmasa bile hesaplarına erişmesine olanak tanıdı. WhatsApp ilk olarak 2022’de Windows 10 için yerel bir uygulama yayınladı ve Ocak ayında Mac için yerel uygulamasının beta sürümünü tüm kullanıcıların kullanımına sundu. Uygulama Mac donanımı için optimize edildiğinden, Apple’ın masaüstü işletim sistemi web uygulamasından daha iyi çalışıyor.

Moto G Stylus 2023 pazarlama görselleri, telefonun özelliklerini ortaya koyuyor