Facebook uygulaması Tuned ile tanışın

en başarılı mobil uygulama şirketi

Henüz yeni yeni tanınmaya başlanan Facebook uygulaması Tuned birçok kullanıcı tarafından tam not aldı. Özellikle de çiftler düşünülerek tasarlanan bu uygulama sayesinde hayat daha da kolay hale geliyor.

Facebook uygulaması Tuned birbirlerini göremeyen çiftler için harika bir sistem diyebiliriz. Herkesin izole bir hayat yaşaması nedeniyle bazı çiftler ayrı kalabiliyor bu ayrı kalma sürecini daha kolay hale getirmek isteyen Facebook yeni bir mesajlaşma uygulaması geliştirdi. Bu uygulama daha çok çiftler için tasarlandı ve oldukça pratik bir kullanıma sahip.

Tuned çiftler arasında bağlantı sağlıyor

Dilerseniz bu uygulamanın ne işe yaradığı konusunda detayları vermeye başlayalım. Öncelikle bu uygulama ile birlikte çiftler birbirlerinin Spotify hesaplarına bağlanabiliyor. Böylece ortak müzik listeleri oluşturma imkanı bile ortaya çıkıyor.

Facebook uygulaması Tuned yeni

Bu uygulamanın sağladığı bir diğer avantaj ise beraber sosyal medya platformlarından fotoğraf paylaşma imkanı sunması. Böylece çiftler birbirinden uzakta olsa bile ortak fotoğraf ve videolar paylaşabiliyor. Şirketin geçen sene kurulan New Product Experimentation (Yeni Ürün Deneyimleme – NPE) takımı tarafından kullanıma sunulan bu uygulaması tamamen ücretsiz.

Facebook Messenger Windows ve macOS için çıktı!

Sizlerde çift olarak kendiniz için özel bir alan yaratmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Ancak bir not daha düşmek gerekiyor. Bu uygulama veri gizliliği bakımından tamamen Facebook sorumluluğunda. Böyle bir uygulamayı kullanmak ister misiniz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere iletebilirsiniz.