WhatsApp avatar özelliği kullanıma sunuluyor

Whatsapp sohbetleri iOS ve Android arasında nasıl aktarılır?

Meta çatısı altında faaliyetlerine devam eden WhatsApp, sonunda beklenen bir özelliği daha kullanıma sunuyor. İşte detaylar.

WhatsApp avatar özelliği kullanıma sunuluyor. Meta çatısı altında faaliyetlerine devam eden WhatsApp, hala dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması konumunda yer alıyor. Zaman zaman aldığı güncellemeler ile tartışma konusu olan söz konusu uygulama, sonunda kullanıcılarının beklediği bir özelliği daha kullanıma sunma kararı verdi. Buna göre avatar özelliği, yeni güncelleme ile beraber WhatsApp platformu üzerinden erişilebilir durumda olacak. Peki ama nedir bu avatar özelliği ve ne işimize yarayacak? Detaylar haberimizde!

WhatsApp kullanıcılarına yeni bir özellik daha sunuyor

WhatsApp avatar özelliği kullanıma sunuluyor

Avatar özelliği aslında WhatsApp hariç Meta çatısı altında olan bütün uygulamalarda vardı. Şimdi ise şirket bu özelliği en popüler mesajlaşma uygulamasına da getirme kararı aldı. Böylece kullanıcılar, kendi görüntülerinin dijital bir kopyasını oluşturup sohbetlerde kullanabilecek.

WhatsApp, yeni bir işletme rehberi test etmeye başladı

Avatar özelliğinin şu anda sadece Android işletim sistemine sahip olan telefonlar için çıkması bekleniyor. Ancak ilerleyen zamanlarda tabii ki iOS tabanlı cihazlar da avatar özelliğinden faydalanabilecek. Güncellemenin ne zaman servis edileceği noktasında ise henüz herhangi bir detay yok.

WhatsApp, sohbet yedekleri için uçtan uca şifreleme sunmaya başladı

WhatsApp, giderek gelişmeye devam ediyor. En yakın rakibi olarak gösterilen Telegram’a ciddi manada fark atan şirket, bu farkı açmaya da devam ediyor. Kullanım deneyimini en üst düzeye çıkarmak isteyen yetkililer, zaman içerisinde daha farklı özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmanın hesaplarını yapıyor. Özellikle 2023 yılında uygulamaya yepyeni özelliklerin geleceği sektör temsilcileri tarafından ciddi anlamda konuşuluyor.

Kerbal Space Program 2 24 Şubat’ta geliyor