Kerbal Space Program 2 24 Şubat’ta geliyor

Kerbal Space Program 2 24 Şubat'ta geliyor

Neredeyse üç yıl gecikti, ancak Kerbal Space Program 2 neredeyse hazır durumda. İşte meraklılarına tüm detaylar.

Private Division, roket yapımı oyununun devamının 24 Şubat’ta Steam, Epic Games Store ve diğer çevrimiçi mağazalar aracılığıyla Erken Erişim sürümü olarak sunulacağını açıkladı. Yeni başlık bir dizi içerik ve özellik güncellemesi gelecek, ancak en büyük iyileştirme kullanım kolaylığı olabilir. Orijinal oyunu sevdiyseniz Kerbal Space Program 2 tam size göre diyebiliriz.

Kerbal Space Program 2 24 Şubat'ta geliyor

KSP2, geliştiricilere göre, zorlukları ortadan kaldırmadan çaylaklar için daha uygun olan “tamamen yenilenmiş” araç montajı ve uçuş arayüzlerini içerecek. Yeni gelenler ayrıca öğretici animasyonları da görecek. Oyun daha az korkutucu olacak, ve daha az monoton detay içerecek. Beceri seviyeniz ne olursa olsun, kapsam çok daha büyük olacak. İlk sürüm, daha ayrıntılı atmosferlere ve araziye sahip yeni ortamların yanı sıra özelleştirilebilir parçalara sahip yeni uzay uçuşu teknolojisini içerecek.

Daha sonra çok daha fazlasını göreceksiniz. Kerbal Space Program 2 sonunda yıldızlararası seyahati ekleyecek ve habitatlar ve uzay istasyonları ile koloniler inşa edebilirsiniz. Çok oyunculu, uzay araştırmalarında işbirliği yapmak veya birbirlerinin başarılarını birleştirmek isteyen arkadaşlar için de yol haritasında. Yeni oyun yalnızca Erken Erişim sırasında PC’lerde mevcut olacak ve bitmiş sürümün ne zaman hazır olacağı kesin değil. Ancak PC sürümü geldiğine göre diğer sürümler de bekletmeden gelecektir.

Samsung Display, çalışmalarını QD-OLED teknolojisine kaydırıyor