WhatsApp anket özelliği ile fark yaratacak

WhatsApp mesajlarda takvim

Amerikalı sosyal medya devi WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı anket özelliği hakkında kullanıcıları sevindirecek yeni bir gelişme yaşandı.

WhatsApp anket özelliği ile fark yaratacak. Sosyal medya dünyasının en önemli isimlerinden biri olan WhatsApp aynı zamanda dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi iletişim servislerinin de başında geliyor. Bugüne kadar kendisine rakip olarak ortaya çıkan bütün isimleri kesin bir şekilde alt eden WhatsApp’ın hala en büyük rakibi olarak Telegram gösteriliyor. Ancak bu iki sosyal medya uygulaması arasındaki yüz milyonlarca kullanıcı sayısı farkı, kimin lider olduğunu ortaya koymaya fazlasıyla yetiyor.

WhatsApp kullanıcıları için önemli güncelleme geliyor

Tabi bu durumun WhatsApp için bir rehavet sebebi olmadığını ve Amerikalı sosyal medya devinin hemen her gün kendini geliştirmek için önemli çalışmalara imza attığını da hatırlatalım. Şirketin son zamanlarda öne çıkan ve kullanıcılar tarafından büyük bir merakla beklediği en önemli özelliği ise anket yeniliği.

WhatsApp, yeni gizlilik kontrolleri ekliyor

WhatsApp anket özelliği ile fark yaratacak

WhatsApp’a yakın kaynaklar tarafından duyurulan ve bir süredir üzerinde çalışıldığı bilinen bu yeni özellik, ilk etapta yalnızca grup kullanıcılarının beğenisine sunulacaktı. WhatsApp’tan gelen üstü kapalı açıklamalara baktığımız zaman da, anket oluşturma özelliğinin grup kullanıcıları için olacağını görüyorduk. Bununla birlikte gelen son bilgiler Amerikalı sosyal medya devinin bu fikrinden vazgeçtiğini ve anket oluşturabilme seçeneğinin bireysel sohbetler için de getirileceğini gösteriyor.

WhatsApp, yeni gizlilik kontrolleri ekliyor

Aslına bakarsak, WhatsApp’ın bu güzel özelliği neden başlangıçta sadece gruplarla sınırlamak istediği anlaşılamamıştı. Ancak ne diyelim, zararın neresinden dönülse kardır. Bununla birlikte henüz bu özelliğin kararlı sürümünün ne zaman servis edileceği konusunda bir duyumun olmadığını da belirtelim.

Twitter çalışanları Elon Musk hakkında endişeli