WhatsApp çıkartmalar Web’e geliyor!

WhatsApp

iOS ve Android platformlarında yer alan WhatsApp çıkartmalar özelliği çok yakında WhatsApp Web’e de gelebilir. İşte konuyla ilgili detaylar.

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda iOS ve Android platformlarında sticker yani çıkartma özelliğini kullanıma sunan WhatsApp, bu yeniliği ile büyük beğeni toplamıştı. 3. parti uygulamalar ile kendi çıkartmalarınızı da uygulamaya ekleyebilmeniz, bu özelliğin kullanımını arttırmıştı. Ancak bu özellik maalesef ki WhatsApp Web sürümünde yer almıyordu.

3. parti WhatsApp çıkartmalar Web’e geliyor!

WhatsApp’ın Web sürümü ve uygulamalarında hali hazırda yer alan Sticker’ları kullanabiliyordunuz. Ancak WABetaInfo’nun sızıntısına göre çok yakında 3. parti çıkartma paketlerini WhatsApp’ın Web sürümünde de kullanabileceksiniz.

Sahte WhatsApp uygulaması ile dolandırıyorlar

Telefonunuzdan tanımladığınız paketler otomatik olarak WhatsApp hesabınıza eklenecek ve bu sayede Web sürümünde eş zamanlı olarak kullanabileceksiniz. Son olarak WhatsApp’ın telefon numarasından bağımsız bir sürüm üzerinde çalıştığını ve bu sayede telefona bağlı kalmadan WhatsApp Web’i dilediğiniz cihazda açabileceğinizi belirtelim.

WhatsApp çıkartmalar