WandaVision ilk 3 bölümüyle çok beğenilmedi

Wanda Vision Dizisi

Disney+’ın Marvel sinematik evreniyle bağlantılı ilk dizisi WandaVision ilk 3 bölümüyle pek beğenilmedi. İşte detaylar.

Bilindiği üzere Disney uzun bir süredir Marvel sinematik evrenini doğrudan etkileyecek olan diziler üzerinde çalışıyor. Bu dizilerden ilki WandaVision’dı. Kısa süre önce ilk 3 bölümü yayınlanan dizi pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi.

Dizinin süresinin kısa olması, olay örgüsünün biraz karışık olması, Marvel hayranlarının da canını sıkmış durumda. Elbette şu da var. Söz konusu Wanda ve Vision gibi iki karakter olunca insanların beklentileri de farklı oluyor. Daha fazla aksiyon, daha fazla çatışma ve daha fazla mücadele.

Lakin dizi saydığımız bu unsurların hiçbirisini içermiyor. Sonuçta dizi Wanda’nın kurduğu bir hayal dünyasında geçiyor. Üstelik bu dünyadaki olayların normal bir sıralaması da yok. Yani bir saniye gözünüzü diziden ayırdığınız anda tüm atmosferin değiştiğini görüyorsunuz. Dahası izleseniz bile değişen bu olaylar örgüsüne mantıklı bir açıklama yapılmıyor.

WandaVision ilk 3 bölümüyle çok beğenilmedi

Disney+’ın Marvel sinematik evreniyle bağlantılı ilk dizisi WandaVision’ın beklentileri tam olarak karşılayamadığı ortaya çıktı. Forum siteleri üzerinden gelen eleştriler sonrasında dizinin baş yazarı Jac Schaeffer kısa bir açıklamada bulundu. Schaeffer yayınlanacak olan 4. bölüm sonrasında herşeyin yerli yerine oturacağını belirtti.

Ayrıca dizinin ikinci sezonuyla ilgili bir düşüncelerinin de olmadığını belirten Schaeffer, final bölümü sonrasında kimsenin kafasında hiç bir soru işareti kalmayacak dedi.

Shazam 2 daha aksiyon odaklı olacak