Nusret hakkında soruşturma başlatıldı! İşte detaylar

Nusret hakkında soruşturma başlatıldı! İşte detaylar

“Saltbea” hareketi ile tüm dünyada popüler olan Nusret Gökçe’nin sosyal medya yüzünden şu an başı dertte. Sosyete kasabı lakabı ile bilinen Nusret hakkında bir paylaşımında cinsel organının görünmesi sebebiyle soruşturma başlatıldı.

Geçtiğimiz aylarda Nusret, otel odasında bir gününü sosyal medyada paylaştı. Küvette köpük banyosu yaptıktan sonra bornozla yatağa atlayan Gökçe, paylaşımıyla tepki topladı. Görünüşe göre, iç çamaşırı olmayan Saltbae’nin cinsel organı göründü. Takipçisi olan bir vatandaş paylaşım hakkında rahatsızlığını dile getirmek için savcılığa şikâyette bulundu. Vatandaş dilekçesinde, paylaşılan video görüntünün halkın ahlakını bozacak şekilde olduğunu dile getirdi. Savcılık, şikayetin ardından fenomen Nusret hakkında soruşturma başlattı.

Nusret hakkında soruşturma başlatıldı! İşte detaylar

Nusret’in skandal videosuna paylaşıldığı dönemde, “Yatağa atlarken altında bir şey yok mu”, “İyi de frikik verdin”, “Her şeyin gözüküyor kaldır bunu” ve “Terbiyesizliğin lüzumu yok” gibi yorumlar yapıldı. Bazı hayranlara göre Nusret bunu bilinçli olarak yaptı. Takipçilerinin binlerce yorum yapıp uyardığı Nusret, videosunu yakın zamana kadar yayından kaldırmadı. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takılan Nusret Gökçe, orada bulunan iki restoranını gezerek denetlemelerde bulundu. İstanbul’da satın aldığı otelinde bornozuyla iç çamaşırsız bir şekilde yatağa atladıktan sonra cinsel organı görünen Saltbae, bu konu hakkında konuşmadı.

Sosyal medyada 33 milyon takipçisi bulunan Saltbae’nin soruşturmasıyla ilgili neler yaşanacak bekleyip göreceğiz.

Twitter yeni doğruluk kontrolü özelliği Birdwatch artık kullanımda