Spider-Man 3 filminde Dr. Strange sürprizi

spiderman

Önümüzdeki yıl çekimlerine başlanacak olan Spider-Man 3 ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte konu ile ilgili detaylar.

Marvel sinematik evreninin önemli karakterlerinden biri olan Spider-Man yakında yeni filmi ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Hatırlanacağı üzere 2. film Marvel sinematik evrenindeki 3 ve 4. faz arasındaki geçiş için zemin hazırlamıştı.

Bilindiği üzere Marvel yeni fazın startını Black Widow filmi ile birlikte verecek. Fakat şimdiye kadar pandemi dolayısıyla bu film vizyona giremedi. Önümüzdeki dönemde büyük bir aksilik olmazsa Black Widow’un izleyici ile buluşması planlanıyor.

Black Widow’un ardından evrenin geleceğini belirleyecek filmin ise Dr. Strange 2 olması bekleniyor. Büyük bir ihtimalle Dr. Strange sinematik evrenin yeni fazında Iron Man gibi bir görev üstlenecek.

Spider-Man 3 filminde Dr. Strange de yer alacak

Ortaya çıkan son detaylara göre Spider-Man serisinin yeni filminde Dr. Strange de yer alacak. Sizlerin de tahmin edebileceği üzere Strange’in görevi Peter Parker’ın akıl hocalığını yürütmek olacak.

dr strange

Bilindiği üzere bu göre normal şartlarda Iron Man yani Tony Stark’a aitti. Fakat Tony Stark’ın ölümü sonrasında Peter Parker’a yol gösterme görevi Dr. Strange’e verilecek gibi görünüyor.

Öte yandan şunu da belirtmemiz gerekiyor. Dr. Strange devam filmiyle birlikte Marvel sinematik evrenindeki dengelerin değişmesini sağlayacak kilit karakterlerden birisi. Genel kanı Wanda’nın bozduğu gerçeklik düzlemini Strange‘in düzelteceği yönünde. Hatta Dr. Strange’ın devam filminin de WandaVision dizisinin sonrasında geçen olaylara odaklanacağı tahmin ediliyor.

Green Lantern dizisi geliyor