Galaxy AI’ın Canlı Çeviri Özelliği Olimpiyatlarda Sergilendi

Galaxy AI

Galaxy AI’ın canlı çeviri özelliği, Paris Olimpiyatları sırasında sporcuların da katılımıyla sergilendi ve sporculardan büyük ilgi gördü.

Dünyanın dört bir yanından sporcuları bir araya getiren Olimpiyat Oyunları, farklı dillerden, farklı kültürlerden binlerce insanı bir araya getirmesiyle çağımızın en önemli kültürel buluşmalarından biri. Aynı zamanda en çok izlenen etkinlikler arasında da yer alıyor. Bu ikisinin birleşiminin Galaxy AI’ın tanıtımı için eşsiz bir fırsat sunduğunu fark eden Samsung, yeni yapay zeka özelliklerini Paris Olimpiyatları sırasında sergiledi. Ortaya, şirketin ürünleri için son derece başarılı bir reklam kampanyası çıktı.

Paris Olimpiyatları’nda gerçekleşen tanıtımlar sırasında öne çıkan özellik ise, Galaxy AI’ın canlı çeviri özelliği oldu. Birbirlerinin dilini konuşamayan sporcular için son derece kullanışlı olan bu özellik, Paris’te doğrudan sporcuların katılımıyla sergilendi.

Galaxy AI 2

Samsung’un katlanabilir telefonları, özellikle de Galaxy Z Flip modelleri, canlı çeviri konusunda işleri epey kolaylaştırıyor. Bu telefonların hem iç yüzünde hem de dış yüzünde ekran olduğu için, aynı anda iki kişiye iki farklı ekran gösterilebiliyor. Buna bir de Galaxy AI eklenince, ortaya etkileyici bir karışım çıkıyor. Samsung’un yapay zekası, karşılık söylenen şeyleri canlı olarak çevirerek ekranın iki tarafına yansıtıyor. Örneğin telefonu kullanan kişi Türkçe, karşısındaki kişi İtalyanca konuşuyorsa, yapay zeka İtalyanca söylenen şeyleri Türk’ün gördüğü ekrana, Türkçe söylenen şeyleri de İtalyan’ın gördüğü ekrana, onların dillerine çevrilmiş halleriyle gösteriyor. Bu da dil problemini ortadan kaldırma yolunda önemli bir adım atmış oluyor.

Arcane 2. Sezon Bölümleri İnternete Sızdırıldı