Vivo Y22s fiyatı ile rakiplerine meydan okuyor

vivo 4

Bütçe dostu akıllı telefon denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Vivo, yeni bütçe dostu telefon modeli Y22s’i resmen satışa sundu.

Vivo Y22s fiyatı ile rakiplerine meydan okuyor. Çinli teknoloji şirketi Vivo, akıllı telefon dünyasındaki farklı yeri olan bir isim. Öyle ki her ne kadar Vivo’da pek çok şirket gibi güçlü amiral gemisi modellerini piyasaya sürüyor olsa da, bu şirket daha çok bütçe dostu modelleriyle ön plana çıkıyor. İşte bu yönünü daha da güçlendirmek isteyen Vivo, yeni akıllı telefon modeli Y22s’yi resmen satışa sundu.

vivo

Yeni akıllı telefonun tam ismine baktığımız zaman, cihazın Vivo Y22s 4G adıyla satışa sunulduğunu görüyoruz. Buradan hareketle de telefonun bütçe dostu olarak kalabilmek adına 5G bağlantı sistemlerinden feragat ettiği anlaşılıyor. Peki Y22s 4G donanımsal açıdan bizlere ne gibi özellikler sunuyor?

vivo

Vivo Y22s fiyatı ile rakiplerine meydan okuyor

Cihaz 6,55 inç büyüklüğünde, HD+ çözünürlüğünde 60 Hz ekranla geliyor. Gücünü Snapdragon 680 yonga setinden alan telefon 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanına sahip. Yapılan açıklamaya göre, cihazın bundan başka herhangi bir RAM veya depolama alanı seçeneği ise bulunmuyor.

vivo 1

Arka yüzeyinde 50MP + 2MP olmak üzere ikili bir kamera yapısına sahip olan telefonun ön yüzeyindeki kamera çözünürlüğü ise 8MP. Elektriksel gücünü 5.000mAh’lık bataryasından alan telefonun kutudan ise Android 12 tabanlı Funtouch OS 12 ile çıkacağını belirtelim. Peki mütevazi özellikleriyle dikkat çeken telefonun satış fiyatı ne kadar olacak? Vivo tarafından yapılan açıklamaya göre Y22s 256 dolardan satışa sunulacak.

YouTube TikTok formatlarını çalmaya devam ediyor