Vivo X200 Pro Bataryasıyla İddialı Geliyor

Vivo X200 Pro

Ekim ayında piyasaya sürülmesi beklenen vivo X200 Pro, bataryasıyla epey iddialı geliyor. Telefonun batarya kapasitesi belli oldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, bu sonbaharda iki yeni amiral gemisi telefon çıkaracak. Son haftalarda gelen sızıntılar sayesinde, vivo X200 ve X200 Pro’nun ekim ayında çıkacağı büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Bu telefonların çıkışına daha iki aydan fazla olsa da son günlerde sızıntılar üst üste geliyor. Geçtiğimiz hafta önemli bir sızıntıya konu olan vivo X200 Pro, bugün yeni bir sızıntıyla daha gündeme taşındı. Bu kez de telefonun batarya özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre vivo X200 Pro, 6000 mAh’lık büyük bir bataryaya sahip olacak. Eğer bu sızıntı doğru çıkarsa, X200 Pro bataryasıyla epey iddialı olacak demektir. Öte yandan bataryadaki bu artışa rağmen telefonun ağırlığının çok artmayacağı, çünkü vivo’nun X Fold 3’te de kullandığı yeni batarya teknolojisin kullanacağı söyleniyor.

vivo X100s Pro

vivo X200 ve X200 Pro, MediaTek’in ekim ayında çıkaracağı yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü kullanan ilk telefonlar olacak. Dimensity 9400’nin yine aynı dönemde çıkacak Snapdragon 8 Gen 4’e yakın bir performans sunması bekleniyor.

Daha önce gelen bilgilere göre vivo X200 Pro, 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünürlüğünün 1.5K, yenilenme hızının ise 120 Hz olması bekleniyor. Ekranın altında ise ultrasonik bir parmak izi sensörü bulunacağı söyleniyor

Telefonun arka kamerasında 50 megapiksellik bu ana lense, 200 megapiksellik bir telefoto kamera eşlik edecek. Telefonun kamerası vivo tarafından geliştirilen True-TCG HDR teknolojisini kullanacak. Bu da telefonun düşük ışıkta bile etkileyici bir kamera performansı sunmasını sağlayacak.

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek