vivo X200 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Vivo X200 Pro

vivo X200 Pro’dan sonra vivo X200 de önemli bir sızıntıya konu oldu. Telefonun ekran ve kamera özellikleri hakkında yeni detaylar sızdırıldı.

Son dönemde pek çok sızıntı ve söylentiye konu olan vivo X200 serisinin ekim ayında Çin’de piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonların çıkışı artık iyiden iyiye yaklaştığı için sızıntılar da üst üste gelmeye devam ediyor. Bugün vivo X200’e dair önemli bir sızıntı daha geldi. Bu son sızıntı, telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan son bilgilere göre vivo X200, Dimensity 9400 yonga setinden güç alacak. Hatırlarsanız daha önce gelen söylentilerde de X200 ve X200 Pro’nun bu yeni nesil yonga setini kullanan ilk telefonlar olacağı söyleniyordu. Dimensity 9400’nin yine aynı dönemde çıkacak Snapdragon 8 Gen 4’e yakın bir performans sunması bekleniyor.

Digital Chat Station’ın bugün paylaştığı bir diğer bilgi de telefonun oldukça ince bir gövdeye sahip olacağı detayıydı. X200’ün kalınlığının 9 milimetrenin altında olacağı belirtiliyor.

vivo X100s Pro

vivo X200’ün ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak bunun 6.3 ila 6.4 inç arasında bir ekran olacağı söyleniyor. Bu OLED ekranın çözünürlüğü ise 1.5K olacak. Pro modelinin aksine standart model düz bir ekrana sahip olacak. Hatırlarsanız daha önce gelen bilgiler Pro modelinde 6.7 inçlik kıvrımlı bir ekran olacağını ortaya çıkarmıştı.

Telefonun 50 megapiksellik ana lensi bir Sony sensör kullanacak. Ona 3x optik zoom özelliğine sahip orta segment bir telefoto kamera eşlik edecek. Bunların yanında üçüncü bir lens daha olacak ama onun detayları henüz netlik kazanmış değil.

Katlanabilir iPhone Ertelendikçe Erteleniyor