Vivo X200 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Vivo X200 Pro

vivo X200 Pro’dan sonra vivo X200 de önemli bir sızıntıya konu oldu. Telefonun ekran ve kamera özellikleri hakkında yeni detaylar sızdırıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, bu sonbaharda iki yeni amiral gemisi telefon çıkaracak. Son haftalarda gelen sızıntılar sayesinde, vivo X200 ve X200 Pro’nun ekim ayında çıkacağı büyük ölçüde netlik kazanmış durumda. Bu telefonların çıkışına daha üç ay olsa da son günlerde sızıntılar üst üste geliyor. Hatırlarsanız daha birkaç gün önce vivo X200 Pro’nun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Bu sızıntıdan sadece iki gün sonra bu kez de vivo X200’ün özellikleri sızdırıldı. Böylece telefonun kamerası ve ekranına dair yeni detaylar ortaya çıktı.

Akıllı telefon dünyasıyla ilgili sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre vivo X200’ün 50 megapiksellik ana lensi bir Sony sensör kullanacak. Ona 3x optik zoom özelliğine sahip orta segment bir telefoto kamera eşlik edecek. Bunların yanında üçüncü bir lens daha olacak ama onun detayları henüz netlik kazanmış değil.

vivo X100s Pro

İki gün önce gelen sızıntı, X200 Pro’nun 6.7 inçlik OLED bir ekrana sahip olacağını, bu ekranın çözünürlüğünün ise 1.5K olacağını göstermişti. X200’ün ekran boyutu henüz netlik kazanmış değil. Ancak gelen yeni sızıntı, Pro modeli gibi standart modelin de 1.5K çözünürlükte bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Pro modelinin aksine standart model düz bir ekrana sahip olacak.

X200 ve X200 Pro, MediaTek’in ekim ayında çıkaracağı yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’ü kullanan ilk telefonlar olacak. Dimensity 9400’nin yine aynı dönemde çıkacak Snapdragon 8 Gen 4’e yakın bir performans sunması bekleniyor.

SearchGPT Geliyor; Google’ı Tahtından İndirebilir