vivo X Fold+ görselleri yayınlandı

vivo x fold s

Nisan ayında çıkan vivo X Fold’un daha gelişmiş bir versiyonu olan vivo X Fold+’ın tasarımını gözler önüne seren görseller yayınlandı.

Bildiğiniz gibi vivo, yeni katlanabilir telefonu vivo X Fold’u nisan ayında resmi olarak tanıttı. Kısa süre sonra da satışa sundu. X Fold’un çıkışının ardından katlanabilir telefonunu daha da geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Çinli telefon üreticisi, X Fold’un daha gelişmiş bir versiyonu olan vivo X Fold+’ı çok yakında piyasaya sürecek.

vivo henüz yeni katlanabilir telefonunu ne zaman tanıtacağı konusunda resmi bir açıklama yapmamış olsa da gelen son sızıntılar telefonun çıkışının oldukça yakın olduğunu gösteriyor. Son olarak da MIIT, telefonun tasarımını gözler önüne seren görselleri paylaştı.

vivo X Fold+

MIIT tarafından yayınlanan bu görseller, vivo X Fold+’ın tasarım olarak X Fold ile aynı olacağını gösteriyor. İki telefon arasındaki farklar teknik özellikler tarafında karşımıza çıkıyor.

Bildiğiniz gibi X Fold, Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden güç alıyor. X Fold+ ise yeni Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alacak. X Fold+ ile birlikte gelecek bir diğer geliştirme de şarj hızı konusunda karşımıza çıkıyor. X Fold gibi X Fold+ da 4600 mAh ile geliyor ama bu kez şarj hızı 66W’dan 80W’a çıkıyor.

Ekran ve kameralar konusunda vivo X Fold ile X Fold+ arasında kayda değer bir fark olması beklenmiyor. X Fold gibi X Fold+ da 6.53 inçlik AMOLED bir dış yüzey ekranı ve 8.03 inçlik AMOLED bir ana ekranla gelecek. Her iki ekranın da yenilenme hızı 120Hz olacak.

X Fold+’ın dörtlü arka kamerası 50 megapiksellik bir ana lens, 48 megapiksellik bir geniş açılı lens, 12 megapiksel portre lensi ve 8 megapiksellik periskop lensten oluşuyor. Telefonda biri dış yüzeyde biri içeride olmak üzere iki selfie kamerası yer alıyor.

vivo X Fold vivo X Fold2 vivo X Fold3 vivo X Fold4

PS5’e özel çıkan Deathloop, Xbox’a geliyor