Vivo X Fold 2’nin özellikleri netleşmeye devam ediyor

vivo X Fold 2

Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo’nun yeni katlanabilir akıllı telefon modeli X Fold 2 her geçen gün biraz daha adından bahsettirmeye devam ediyor.

Vivo X Fold 2’nin özellikleri netleşmeye devam ediyor. Çinli teknoloji devi Vivo’nun bir sonraki katlanabilir telefonu, çevresindeki söylentilere göre Vivo X Fold 2 olarak adlandırılacak. Geçtiğimiz hafta, sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station, telefonun pil ve şarj özellikleri hakkında bilgi sızdırdı. Bugün ise söz konusu cihazla ilgili daha fazla detay açığa çıktı.

vivo X Fold 2

Sızıntıya göre, Vivo X Fold 2‘nin katlanabilir ekranı 2K çözünürlük sunacak ve 120Hz yenileme hızına sahip olacak. Ekranın yaklaşık olarak 8 inç olması muhtemel görünüyor. Kapak ekranı ve iç ekranın ikisi de ultrasonik ekran içi parmak izi tarayıcılarıyla donatılmış olacak.

Vivo X Fold 2, Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle çalışan ilk katlanabilir akıllı telefon olarak piyasaya sürülecek. Bu yonga seti, 16 GB RAM ile birleştirilecek. Sızıntı, X Fold 2’nin depolama seçenekleri hakkında bilgi vermiyor. Cihazın en yüksek varyantının 512 GB veya 1 TB yerleşik depolama sunabileceği düşünülüyor.

vivo Y100 2

Vivo X Fold 2’nin özellikleri netleşmeye devam ediyor

Vivo X Fold 2, 4.800mAh çift hücreli bir pil ile çalışacak. 120W hızlı şarj desteği sunacak. Önceki modele benzer şekilde, cihaz 50W kablosuz şarj desteği sunabilir. Android 13 işletim sistemi ve OriginOS 3.0 ile önceden yüklenmiş olarak gelebilir.

Vivo X Fold 2’nin arka kamera kurulumu, OIS desteği olan 50 megapiksel Sony IMX866 ana kameraya sahip olacak. Ultra geniş ve telefoto çekimleri için bir çift 12 megapiksel Sony IMX663 sensörle eşleştirilecek.

vivo

Vivo X Fold 2’nin Nisan 2023’te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti ile çalışan Vivo X Flip ile birlikte tanıtılması muhtemel görünüyor. X Flip, 50 megapiksel Sony IMX766 ana kamera ve 12 megapiksel Sony IMX663 ultra geniş açılı lens gibi özelliklerle gelebilir. Vivo X Fold 2’nin özellikleri netleşmeye devam ediyor.

Xiaomi yeni AIoT ürünlerini tanıttı