vivo V29 Pro resmen tanıtıldı

vivo V29 Pro

Ağustos ayında piyasaya sürülen vivo V29 serisinin en yeni ve en iyi üyesi olan vivo V29 Pro, dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtıldı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, popüler vivo V serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Bir süredir gündemde olan vivo V29’u ağustos ayında piyasaya süren, onu birkaç hafta sonra çıkan vivo V29e ile destekleyen şirket, dün bu seriye yeni bir model daha ekledi. Adından da anlaşılacağı üzere daha etkileyici özelliklere sahip olan vivo V29 Pro, dün resmi olarak tanıtıldı.

vivo V29 serisinin Pro modelinde bu serinin diğer hiçbir üyesinde bulunmayan bir özellik bulunuyor. Telefon, 12 megapiksellik bir portre kamerasıyla geliyor ki bu özellik sadece diğer V29 modellerinde değil vivo V serisi hiçbir telefonda bulunmuyor. Telefonun arka kamerasının ana lensi ise standart vivo V29 ile aynı; 50 megapiksellik IMX766 sensör. Standart modelde ona 8 megapiksellik geniş açılı lens ile 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ederken, burada 2 megapiksellik sensörün yerini portre kamerası alıyor. Ön tarafa geldiğimizde ise bizi 50 megapiksellik selfie kamerası karşılıyor ki bu orta segment bir telefon için oldukça etkileyici.

vivo V29 Pro

Standart model Snadpragon 778G yonga setinin kullanırken, vivo V29 Pro daha iyi performans sunan Dimensity 8200 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara tek seçenek sunuluyor: 256 GB. Telefonda microSD hafıza kartı özelliği bulunmuyor.

vivo V29 Pro, 6.78 inçlik bir ekrana sahip. Bu AMOLED ekran 1260 x 2800 piksel çözünürlükte; yenilenme hızı ise 120 Hz. Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 4600 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryanın şarj hızı 80 W.

EA Sports FC, FIFA’yı mumla aratıyor