OnePlus Open inceleme videosunda tüm detaylarıyla görüldü

oneplus open 1

OnePlus’ın henüz resmi olarak tanıtmadığı katlanabilir telefonu OnePlus Open, Unbox Therapy tarafından çekilen inceleme videosunda tüm detaylarıyla görüldü.

Bildiğiniz gibi son dönemde akıllı telefon pazarında hızla yükselen trendlerden biri de katlanabilir telefonlar. Samsung, Xiaomi, Oppo gibi pek çok şirket bir süredir bu alanda dikkat çekici işler ortaya koyuyor. Bu telefonların gördüğü yoğun ilgi ise diğer telefon üreticilerinin de bu alana yönelmesine sebep oluyor. Nitekim çok yakında pek çok farklı markadan katlanabilir telefonlar göreceğiz. Bu markalardan biri de OnePlus olacak.

Kendi katlanabilir telefonu üzerinde çalıştığı uzunca bir süredir konuşulan OnePlus, bu telefonu yavaş yavaş sergilemeye başladı. Çinli telefon üreticisi OnePlus Open adını taşıyan katlanabilir telefonunu henüz resmi olarak tanıtmamış olsa da, detaylı bir inceleme videosu çekmesi için popüler YouTube kanalı Unbox Therapy’ye gönderdi. Unbox Therapy’nin OnePlus’ın kurucusu Pete Lau’nun da katılımıyla çektiği bu inceleme videosu, telefonun çıkışından önce tüm detaylarıyla görülmesini sağladı. Bu inceleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

OnePlus Open

Videoda Pete Lau, OnePlus Open’ın ne kadar düz bir şekilde katlandığına dikkat çekiyor. İlk katlanabilir telefonları için geliştirdikleri gelişmiş menteşe sisteminden övgüyle söz eden Lau, bu konuda 35 farklı patentleri olduğunu söylüyor. Çok daha ufak olan ve çok daha az parçaya sahip olan bu yeni nesil menteşe, telefonun diğer katlanabilir telefonlara kıyasla çok daha hafif olmasını sağlıyor. Ayrıca katlandığında telefonun daha ince kalmasını sağlıyor.

EA Sports FC, FIFA’yı mumla aratıyor