vivo V30 Resmen Tanıtıldı

vivo V30

vivo, popüler V serisinin yeni üyesi vivo V30’u resmi olarak tanıttı. Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alan telefon, kameralarıyla dikkat çekiyor.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, popüler vivo V serisine yeni modeller eklemeye devam ediyor. Son olarak ekim ayında vivo V29 Pro’yu kullanıcılarla buluşturan şirket, bugün bu seriyi yeni bir modelle yeniledi. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme gelen vivo V30, bugün resmi olarak tanıtıldı.

Tasarım olarak vivo S18 ile benzer bir tasarıma sahip olan telefon, arka kameralarıyla dikkat çekiyor. Telefon 50 megapiksellik üç kamerayla geliyor. vivo V30’un yonga seti ise Snapdragon 7 Gen 3.

vivo serisinin en yeni üyesi 6.78 inçlik AMOLED bir ekran sahip. Telefonun kıvrımlı ön panelinin altında parmak izi sensörü yer alıyor. Telefonda Snapdragon 7 Gen 3 yonga setine tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB.

vivo V30 2

Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi 50 megapiksellik OmniVision OV50E sensörünü kullanıyor. Bu da vivo V30’u bu kamerayla global pazara sunulan ilk telefon yapıyor. Telefonda bu yonga setine 50 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik ediyor. V30’un selfie kamerası da 50 megapiksel.

Batarya tarafına geldiğimizde ise karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. Bu bataryada 80W FlashCharge özelliği bulunuyor. Telefonun işletim sistemi ise Android 14 tabanlı Funtouch 14.

vivo V30

Meta’dan Dikkat Çekici Yükseliş; Şirketin Hisseleri Rekor Kırdı