V29 5G ile en uzun geceyi kutlamaya değer

V29 5G

V29 5G , yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ı benzersiz fotoğraf ve videolarla hafızalara kaydetmek isteyenler için uzun pil ömrü ve profesyonel fotoğrafçılık özellikleri ile ideal bir seçenek sunuyor.

Güneşin ekvator çizgisine en uzak mesafede olduğu, gündüzlerin ve gecelerin kısalmaya veya uzamaya başladığı ana gün dönümü deniyor. Her yıl kış gün dönümü olarak gerçekleşen 21 Aralık’ta kuzey yarım kürede yılın en uzun gecesi yaşanıyor. Gece ve gökyüzü fotoğrafçılığını sevenler, istedikleri gibi kareleri arayıp fotoğraflamak için bu tarihte daha uzun süreye sahip oluyor.

Fotoğrafçılık alanındaki inovasyonlarıyla orta segmente yeni bir soluk getiren vivo V29 5G , akıllı telefona entegre edilmiş stüdyo düzeyinde fotoğrafçılık yetenekleri ile en uzun geceyi fotoğraflamak isteyenlere karanlıkta ve düşük ışıkta da en güzel kareleri yakalama olanağı veriyor.

V29 5G

4600 mAh (TYP) güçlü bataryasıyla uzun süre kullanım sunan V29 5G ile en uzun gecede de herhangi bir priz veya güç kaynağı arayışına girmeden saatlerce fotoğraf ve video çekmeniz mümkün. Buna ihtiyaç duyduğunuz noktada ise telefonu sadece 18 dakika içinde yüzde 1’den yüzde 50’ye şarj edilebilen 80W Flaş Şarjı yardımınıza yetişecek.

V29 5G

 

En güzel gece gökyüzü fotoğrafları

Gelişmiş 50 MP OIS Ultra Algılama Kamerası ile olağanüstü gece görüntü kalitesi sunan V29 5G , pozlamayı genişletip ışık girişini artırarak son derece stabil görüntüler yakalamanızı sağlıyor. Böylece fotoğraf ve videolarda düşük ışık koşullarında bile üstün görüntü kalitesi ve tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Gece gökyüzünün en güzel anlarını ve ayın en parlak görüntülerini yakalamanıza yardımcı olan Süper Ay Modu ve samanyolunu yakalayıp fotoğraflamanızı sağlayan Yıldız modu ile de çok daha keyifli bir gökyüzü izleme ve fotoğraflama deneyimi yaşayacaksınız.

V29’un gelişmiş teknolojisi ile gece ayrıntıları en iyi şekilde yakalayarak sadece başarılı fotoğraflar değil son derece etkileyici videolar çekmek de mümkün. Gece çekimlerinde ayrıntıları kusursuz güzellikle yakalamanızı sağlayan telefonun OIS ve EIS tarafından desteklenen Ultra Stabil Video özelliği sayesinde daha sabit ve net gece sahneleri çekebilirsiniz. Telefon bu özellik ile saniyede 1.000’e kadar sabitleme hesabı ve 10.000’e kadar sabitleme hareketi gerçekleştirerek istenmeyen hareketlerden kaynaklı bulanıklığı etkili bir şekilde azaltıyor. Bu sayede görüntüleri net ve hassas bir şekilde yakalayabilirsiniz.

Huawei AppGallery ve GBox ile Google uygulamalarını yükleme rehberi