Vivo V21 SE, Snapdragon 720G ile görüldü!

Vivo V21 SE, Snapdragon 720G ile görüldü!

Vivo V21 5G, V21e ve V21e 5G zaten resmiyet kazanmışken şirket, bir de vivo V21 SE isimli cihazyla gelebilir. Şirket, yelpazesine bir kaç yeni cihaz ekleyecek gibi görünüyor.

Vivo V21 SE özellikleri, resmi duyurusu öncesinde karşılaştırmalı değerlendirme sitesi AI Benchmark’ta bir listede ortaya çıktı. Yeni akıllı telefonda bir Qualcomm Snapdragon 720G yonga seti var gibi görünüyor. Vivo telefon, Google Play Console sitesinde de ortaya çıkmıştı. Vivo, V21 serisini geçen yılki Vivo V20 serisinin halefi olarak Nisan ayında tanıttı. Serideki Vivo V21 SE’nin, normal Vivo V21’e benzeyeceği ancak daha ucuz olacağı tahmin ediliyor. Google Play Console listesinde görünen bir görüntü, Vivo V21 SE’nin selfie kamerasını yerleştireceği su damlası tarzı bir ekran çentiği ile geleceğini öne sürmüştü. Akıllı telefonun ayrıca 6.58 inç IPS ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Vivo V21 SE, Snapdragon 720G ile görüldü!

vivo V21 SE, yaklaşık iki ay önce Snapdragon 720G ile Geekbench’te ortaya çıkmıştı. Şimdi sızdırılan raporlar bu durumu doğruluyor. Cihaz, 8GB RAM ve Android 11 işletim sistemi ile AI Benchmark listesi şeklinde görüldü. İlginçtir ki, vivo V21e’nin 4G versiyonu aynı çipi kullanıyor, bu yüzden V21e ve V21 SE’yi neyin birbirinden ayıracağını merak ediyoruz. Cihazlar hakkında söylentiler artmaya başladığına göre yakında diğer ayrıntıları da öğreneceğiz demektir. Vivo V21 SE‘nin 6GB ve 8GB RAM seçeneklerine sahip olduğu ve 48 megapiksel birincil sensörlü çift arka kamera kurulumuna sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca ön tarafında 8 megapiksellik bir selfie kamera sensörüne sahip olduğu söyleniyor. Ayrıca Vivo telefon, 18W hızlı şarjlı 5.000 mAh pil ile gelebilir.

Kripto paraları resmi para birimi yapacak bir ülke daha ortaya çıktı: El Salvador yalnız değil