Redmi Note 10 5G kutu açılış videosu (Unboxing)

Redmi Note

Redmi Note 10 5G, yakın zamanda ülkemizde satışa sunuldu. Büyük ekrana sahip güncel bir Android telefon arayanların tercih edebileceği bu cihaz, şu an 3499 TL satış fiyatı etiketiyle bulunabiliyor.

Peki Redmi Note 10 5G bize neler sunuyor?

Redmi Note 10, 7nm MediaTek Dimensity 700 işlemcisine sahip. Ürünün çipseti, 5G desteği de sunuyor.

Tabii hepsi bu değil. Bize test için gelen ürün, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama değerlerine sahip.

Android 11 işletim sistemi bulunan telefon, 6.5 inç değerde ekranının da yardımıyla pek çok farklı deneyim için ideal performans sunabiliyor.

6.5 inç ekran demişken, ürünün ekranının 90 Hz yenileme hızı sunduğunu da belirtelim. Yani ekrandaki detaylara daha akıcı ve pürüzsüz olarak erişmek mümkün.

Yapay zekâ destekli 48MP ana kameranın da bulunduğu üçlü kamera sistemi sunan telefon, aynı zamanda 5000mAh pile sahip. 18w hızlı şarj destekli bu pil, tek şarj ile 2 günlük deneyim sunmayı hedefliyor.

Tabii Redmi Note 10 hakkında anlatılabilecek pek çok detay var. Biz şimdi sizlerle kutu açılış videosunu paylaşalım. Yakın zamanda da hem deneyimlerimiz hem de test sonuçlarımızın yer alacağı incelememizi sunacağız.

İyi seyirler.

Redmi Note 10 5G kutu açılış videosu (Unboxing)

HP Portable SSD P700: Ufak boyutlarda, şık ve güçlü

HP Portable SSD P700, siyah renge sahip ve 512GB depolama kapasitesi bulunan bir disk. Adından da anlaşılacağı üzere, yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz ve size yüksek performans sunan bir SSD. Tabii dahası da var.

Ürünü kutudan ilk çıkardığımızda, manyetik mekanizmalı yapısı dikkatimizi çekti. Kısaca, ürünün iki ana parçadan oluştuğunu söyleyebiliriz. Üstte SSD’nin kendisi, alt kısımda da USB Type-C kablo ve konektörün yer aldığı tepsi bulunuyor. Bu iki parça, mıknatıslı sistemle birbirini tamamlıyor. Böylece yanınızda rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Bu tip ufak detaylar, uzun mesafeli yolculuklarda hayat kurtarabilir nitelikteler.