vivo T3 Serisinin İlk Tanıtım Görselleri Paylaşıldı

vivo T3

Son günlerde üst üste sızıntılara konu olan vivo T3, bu kez doğrudan vivo tarafından gündeme taşındı. Şirket telefonun ilk tanıtım görsellerini paylaştı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, önümüzdeki günlerde T serisin yeni bir model daha ekleyecek. vivo T3 adını taşıyan bu yeni model, geçtiğimiz hafta üst üste iki farklı sızıntıya konu oldu. Bu sayede ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız bu telefonun çok yakında piyasaya sürüleceği söyleniyordu. Nitekim vivo da telefon için tanıtım çalışmalarına başlayarak bu iddiaların doğru olduğunu gösterdi. T3 bu kez doğrudan vivo tarafından gündeme taşındı. Çinli telefon üreticisi, çok yakında piyasaya süreceği yeni telefonunun ilk tanıtım görsellerini paylaştı.

vivo tarafından paylaşılan bu görseller, T3 Pro’nun 3D kıvrımlı AMOLED bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Maksimum parlaklığı 4500 nit olacak bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz olacak. vivo, T3 Pro’nun bu fiyat aralığındaki en parlak kıvrımlı ekrana sahip olacağını söylüyor.

vivo t3

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, vivo T3’ün Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta gelen diğer sızıntıya göre telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunacak. Telefonun arka kamerasının ana lensinin ise 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Dün vivo tarafından paylaşılan görseller sensörün özelliklerine dair herhangi bir detay içermese de bunun bir Sony sensörü olacağını gösteriyor.

vivo t3 2

vivo T3 serisinin lansman tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak dün vivo tarafından paylaşılan bilgiler, telefonun 26 Ağustos’tan sonra tanıtılacağını gösteriyor.

vivo t3 3

Epic Games, 500 TL’lik Oyunu Ücretsiz Veriyor