vivo T3 Pro Resmi Olarak Tanıtıldı

vivo T30 Pro

Son günlerde üst üste sızıntılara konu olan vivo T3 Pro, dün resmi olarak tanıtıldı; Telefona dair tüm sorular cevap buldu.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, bu yılın başında piyasaya sürdüğü vivo T3 serisini büyütmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi şu ana kadar bu seride üç farklı model bulunuyordu: vivo T3, T3x ve T3 Lite. Dün onlara dördüncü bir model daha eklendi. Son günlerde çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden vivo T3 Pro, nihayet resmi olarak tanıtıldı. Böylece telefona dair merak edilen tüm sorular da cevap bulmuş oldu.

vivo T3 Pro, 3D kıvrımlı AMOLED bir ekrana sahip. Maksimum parlaklığı 4500 nit olan bu 6.77 inçlik bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz  vivo, T3 Pro’nun bu fiyat aralığındaki en parlak kıvrımlı ekrana sahip olduğunu söylüyor. Ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Ekranın altında ise optik bir parmak izi sensörü var.

vivo T3 Pro 2

vivo T3 Pro, daha önce gelen sızıntılarda da söylendiği gibi Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Telefonda bu yonga setine 8 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 128 ya da 256 GB. 128 GB’lık versiyonun fiyatı 300 dolar, 256 GB’lık versiyonun fiyatı ise 320 dolar.

Telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 80W. Telefonun işletim sistemi ise Android 14 tabanlı Funtouch OS 14.

Son olarak arka tarafa geldiğimizde karşımıza üçlü bir kamera sistemi çıkıyor. Bu üçlü arka kameranın ana lensi 50 megapiksellik Sony IMX882. OIS destekli bu ana lense 8 megapiksellik geniş açılı lens ile bir yardımcı sensör eşlik ediyor. Telefon, 4K video kaydedebiliyor.

PlayStation 5 Pro Beklenenden Önce Çıkabilir