vivo T3 Pro’nun Lansman Tarihi Açıklandı

vivo T3 Pro

Son günlerde üst üste sızıntılara konu olan vivo T3 Pro’nun piyasaya sürüleceği tarih, doğrudan vivo tarafından açıklandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, önümüzdeki günlerde T serisine iki yeni bir model daha ekleyecek. Son günlerde pek çok sızıntı ve söylentiye konu olan vivo T3 ve T3 Pro, önümüzdeki günlerde piyasaya sürülecek. vivo, dün T3 Pro’nun Flipkart sayfasını açmasıyla birlikte bu telefonun çıkış tarihini de açıklamış oldu. vivo T3 Pro, 27 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılacak. Dün açılan Flipkart sayfasında telefonun özellikleri kademeli olarak paylaşılacak. Yani lansman etkinliği öncesi pek çok özellik netlik kazanmış olacak.

Geçtiğimiz günlerde vivo tarafından paylaşılan görseller, T3 Pro’nun 3D kıvrımlı AMOLED bir ekrana sahip olacağını ortaya çıkardı. Maksimum parlaklığı 4500 nit olacak bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz olacak. vivo, T3 Pro’nun bu fiyat aralığındaki en parlak kıvrımlı ekrana sahip olacağını söylüyor.

vivo t3

Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, vivo T3 Pro’nun Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alacağını gösteriyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta gelen bir diğer sızıntıya göre telefonda 5500 mAh’lık bir batarya bulunacak. Telefonun arka kamerasının ana lensinin ise 50 megapiksel olacağı söyleniyor. Geçtiğimiz günlerde vivo tarafından paylaşılan görseller sensörün özelliklerine dair herhangi bir detay içermese de bunun bir Sony sensörü olacağını gösteriyor.

Yeni Mafia Oyunu Resmen Duyuruldu; Seri Köklerine Dönüyor