Vivo T3 Pro Yeniden Ortaya Çıktı

vivo T3 Pro

Birkaç gün önce vivo T3 Pro görselleri ve özellikleriyle birlikte sızdırılmıştı. Telefon bu sefer Geekbench veritabanında kendini gösterdi.

vivo T3 Pro, V2404 model numarasıyla Geekbench’te listelendi. Benchmark sonuçlarına göre cihazda Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 3 işlemcisi, 8 GB RAM ve Android 14 işletim sistemi var. Telefonun tek çekirdek puanı 1147, çoklu çekirdek puanı da 3117. Geçenlerde Smartprix tarafından paylaşılan sızıntında RAM kapasitesi belli değildi. Geekbench’le birlikte bu konu açıklığa kavuşmuş oldu. Büyük ihtimalle telefon piyasaya sürüldüğünde farklı RAM seçenekleri de olacaktır.

vivo t3 pro

vivo T3 Pro’daki en büyük yeniliklerden biri pil olarak öne çıkıyor. T2 Pro’da 4600 mAh kapasiteli pil bulunurken, yeni telefonda 5500 mAh’lık pil yer alacak. Arada 900 mAh’lık fark var. Böylece T3 Pro daha fazla kullanım süresi sunacak ve kocaman pile rağmen 7.5 mm’lik kalınlığında olacak. Telefonun 120 Hz yenileme hızına sahip kavisli AMOLED ekran ve Sony üretimi 50 MP ana kamerayla satışa çıkması bekleniyor. Depolama alanı hakkında da şimdilik bilgi yok. Telefonun 256 ve 512 GB dahili depolama seçenekleriyle gelmesi muhtemel görünüyor.

vivo T2 Pro geçtiğimiz sene eylülde satışa çıkmıştı. T3 Pro doğal olarak T2 Pro’nun halefi konumunda. Bunu göz önünde bulundurursak T3 Pro’nun gelecek ay yani eylülde piyasaya sürülmesi sürpriz olmayacaktır.

Apple Ucuz Vision Pro Çıkarmak İstiyor