Vivo T3 Pro Detaylarıyla Birlikte Sızdı

vivo T3 Pro

vivo’nun yeni birkaç farklı model üzerinde çalıştığı biliniyordu. Geçtiğimiz haftalarda şirketin T3 serisine yeni bir üye ekleyeceğine yönelik rivayetler vardı. Sonunda bu iddiaların doğru olduğu kanıtlandı. İşte karşınızda vivo T3 Pro!

vivo T3, T3 Lite ve T3x modelleri hali hazırda piyasada bulunuyor. Yeni bir modelin geleceğine yönelik spekülasyonlar durmuyordu. Smartprix bu telefonun vivo T3 Pro olduğunu ortaya çıkardı. T3 Pro geçtiğimiz sene eylül ayında satışa çıkan T2 Pro’nun halefi olacak. Bu yüzden yeni Pro modelinin gelmesi şaşırtıcı değil. T2 Pro’nun çıkış tarihi baz alırsak büyük ihtimalle T3 Pro önümüzdeki ay yani eylülde duyurulabilir.

vivo T3 Pro

Cihazın tasarım detaylarına ve özelliklerine yakından bakacak olursak, T3 Pro’nun arka kısmı iQOO 12’yi oldukça andırıyor. Cihazın Snapdragon 7 Gen 3 yonga setini kullandığı belirtiliyor. Rapora göre cihazdaki en büyük yeniliklerden biri pil olarak öne çıkıyor. T2 Pro’da 4600 mAh kapasiteli pil bulunurken, yeni telefonda 5500 mAh’lık pil yer alacak. Arada 900 mAh’lık fark var. Böylece T3 Pro daha fazla kullanım süresi sunacak ve kocaman pile rağmen 7.5 mm’lik kalınlığında olacak. Her ne kadar Smartprix sitesi Vivo T3 Pro’nun RAM ve depolama seçenekleri hakkında detay paylaşmamışsa da, telefonda 8 GB RAM, 256/512 GB dahili depolama seçeneklerinin olması muhtemel görünüyor.

vivo T3 Pro

Kamera ve ekran konusunda da herhangi bir bilgi yok. Fakat telefon 120 Hz yenileme hızına sahip kavisli AMOLED ekran ve Sony üretimi 50 MP ana kamerayla satışa sunulabilir. Cihazın 285 dolar civarında fiyatla çıkması bekleniyor.

Samsung Galaxy S24 FE Yeniden Göründü