Game of Thrones yıldızından yeni proje

Game of Thrones yıldızından yeni proje

Game of Thrones yıldızından yeni bir proje ismi geldi. İşte tüm detaylar.

Game of Thrones’un yıldızı Emilia Clarke, programına bir dizi daha ekliyor. Pek çok Emmy adayı olan yıldız, Peacock’ta seriye dönüştürülen bir casus gerilim filmi olan Ponyes’te başrol oynayacak. Soğuk Savaş dönemi şovu Universal Television ve ortak yaratıcılar olan Susanna Fogel (Booksmart, The Flight Attendant) ve David Iserson (Mr. Robot) tarafından hazırlanıyor. Clarke şu anda Amazon Prime Video için başka bir yayın dizisi olan Criminal’ı çekiyor. Ed Brubaker ve Sean Phillips’in çizgi romanından uyarlanan bu dramada Charlie Hunnam, Richard Jenkins, John Hawkes ve Adria Arjona’yla (diğerlerinin yanı sıra) birlikte rol alıyor.

Game of Thrones yıldızından yeni proje

Ponyler 1977 yılında Moskova’da geçecek. Film, Amerikan büyükelçiliğinde anonim olarak sekreter olarak çalışan iki kişiye odaklanıyor. Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke, Sovyet göçmenlerinin aşırı eğitimli ve Rusça konuşan çocuğu Bea’yi canlandıracak. Diğer baş karakter Twila hem yıpratıcı hem de korkusuz bir küçük kasaba kızını oynayacak. İkili, bir komployu ortaya çıkarmak ve onları dul yapan şeyin nedenini ortaya çıkarmak için birlikte çalışacak.

Fogel ve Iserson diziyi birlikte yazıyor, Fogel aynı zamanda yönetmenlik yapıyor ve Iserson dizi sorumlusu olarak görev yapıyor. Pacesetter Productions aracılığıyla Jessica Rhoades (Station Eleven, Sharp Objects) ve Clarke ile birlikte yürütücü yapımcılar olacak.

nubia Yeni Red Magic Oyun Tabletlerini Çok Yakında Piyasaya Sürecek