vivo S18’in Tanıtım Tarihi Belli Oldu

vivo S18

4 Aralık’ta tanıtılması beklenen ancak sürpriz bir kararla tanıtımı ileri bir tarihe atılan vivo S18’in lansmanı için yeni tarih verildi.

vivo x100 serisini geçtiğimiz günlerde kullanıcılarla buluşturan vivo’nun dün de vivo S serisinin en yeni üyesini resmi olarak tanıtması bekleniyordu. Çünkü doğrudan bir vivo yöneticisi bu tarihi açıklamıştı. Ancak 4 Aralık geldi geçti ama vivo S18 tanıtılmadı. Bu da haliyle kafaları karıştırdı. Neyse ki vivo bu kafa karışıklığının çok uzun sürmesine izin vermedi. Şirket bugün yeni bir paylaşım yaparak, S18’in lasnman etkinliği için yeni bir tarih verdi. Merakla beklenen vivo S18, 14 Aralık’ta resmi olarak tanıtılacak.

vivo s18 1

vivo S18’in en dikkat çekici özelliklerinden biri, vivo’nun BlueLM adını verdiği yapay zeka programını kullanacak ilk akıllı telefonlardan biri olması. Bu yapay zeka programının kullanıcı deneyimine nasıl bir katkı sunacağını bekleyip göreceğiz. Ancak yapay zeka teknolojileri şu sıralar oldukça revaçta olduğu için, şüphesiz bu özellik telefonun satış rakamlarına yardımcı olacaktır.

vivo S18 çok yakında resmi olarak tanıtılacak olsa da telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Daha önce gelen bilgilere göre S18 serisinin standart modeli Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden, Pro modeli ise Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Telefona dair ortaya çıkan bir diğer detay da üçlü arka kamerasının ana lensinin OIS destekli bir lens olacağı.

GTA 6 İlk Fragmanıyla Oyunseverleri Heyecanlandırdı