vivo S18 görüntüleri sızdırıldı

gsmarena 002 e1701345944298

 

vivo S18, şirketin Başkan Yardımcısı’na göre 4 Aralık tarihinde tanıtılacak. Yeni seri, vivo’nun BlueLM adlı kendi yapay zekası ile birlikte gelecek. LM’nin açılımı Language Model yani Dil Modeli olduğu düşünülüyor.

vivo S18 görüntüleri sızdırıldı

thumbs b c aaa4ab51c426d1d96361d6e7baae4a01

Sızdırılan bilgiye göre bu cihazın 4 adet kamerası olacak. Tasarımı ise yakından tanımış olduğumuz vivo tasarım diline ait. Başkan Yardımcısı tarafından verilen bilgilere göre 4 Aralıkta tanıtılacak olan cihaz büyük değişiklikler ile birlikte gelecek ve yapay zeka kategorisinde ses getirecek değişiklikler olacak. Kamera konusunda iddialı olan bu cihazda Yapay Zeka destekli bir kamera göreceğiz.

vivo s18 sızdırılan görüntüleri.

Yapay zeka çağı başladı

Yapay zeka sayesinde çektiğimiz fotoğraflardaki bir nesneyi dilediğimiz gibi silebileceğiz veya herhangi bir nesne ekleyebileceğiz. Bunun yanı sıra tıpkı bir profesyonel tarafından renklendirilmiş gibi tasarlanan filtreleri kullanabileceğiz. Cihazın RAM, depolama alanı gibi özellikleri hakkında net bir bilgi henüz yok.

Tüm detaylar lansman tarihi olan 4 Aralık’ta açıklanacak gibi gözüküyor. Belirtilen tarihte size tüm bilgileri sitemiz üzerinden aktaracağız.

4 to 3 Teaser Vivo V21 5G

 

Honda , elektrikli motosiklette hedef büyüttü