vivo S18 bu hafta tanıtılacak

vivo S18

vivo S18 bu hafta tanıtılacak. vivo, BlueLM adını taşıyan yapay zeka programını kullanacak olmasıyla dikkat çeken telefonun tanıtım tarihini açıkladı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. x100 serisini geçtiğimiz günlerde kullanıcılarla buluşturan vivo, şimdi de dikkatini S serisine çeviriyor. Bu yıl S17 modelleriyle yenilenen vivo S serisi, yıl bitmeden bir kez daha yenilenecek. Bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündemi meşgul eden vivo S18, bu hafta resmi olarak tanıtılacak. Çinli telefon üreticisi, dün sosyal medya hesaplarından bir afiş paylaşarak, vivo serisinin en yeni üyesini 4 Aralık’ta resmi olarak tanıtacağını duyurdu.

vivo S18’in en dikkat çekici özelliklerinden biri, vivo’nun BlueLM adını verdiği yapay zeka programını kullanacak ilk akıllı telefonlardan biri olması. Bu yapay zeka programının kullanıcı deneyimine nasıl yardımcı olacağını bekleyip göreceğiz. Ancak yapay zeka şu sıralar oldukça revaçta olduğu için bu özellik telefonun satış rakamlarına yardımcı olabilir.

vivo S18 iki gün içinde resmi olarak tanıtılacak olsa da telefonun teknik özellikleri hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Daha önce gelen bilgilere göre S18 serisinin standart modeli Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden, Pro modeli ise Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Telefona dair ortaya çıkan bir diğer detay da üçlü arka kamerasının ana lensinin OIS destekli bir lens olacağı.

vivo s18

Apple Türkiye tüm ürünlere zam yaptı