Meizu 21 Büyük İlgiyle Karşılandı

Meizu 21

Meizu’nun 1 Aralık’ta tanıttığı yeni amiral gemisi akıllı telefonu Meizu 21, kullanıcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Son yıllarda Xiaomi ve Oppo gibi rakiplerinin gölgesine kalmış olsa da zaman zaman dikkat çekici akıllı telefonlar çıkarmaya devam eden Meizu, geçtiğimiz günlerde bu telefonlara bir yenisini daha ekledi. Çinli telefon üreticisinin merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Meizu 21, 1 Aralık’ta resmi olarak tanıtıldı. Telefon, lansman etkinliğinden kısa süre sonra da satışa sunuldu.

İlk aşamada sadece Çin’de satışa sunulan telefon, kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Meizu’nun bugün paylaştığı bilgilere göre telefon daha şimdiden 25 bin adet satmayı başardı. Bu rakam, telefona talebin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

Meizu 21

Son dönemde çıkan diğer amiral gemisi akıllı telefonlar gibi Meizu 21 de Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 3 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Telefon, 6.55 inçlik AMOLED bir ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekrana dair dikkat çeken detaylardan biri de yok denecek kadar ince ekran çerçevesi oluyor. Bu da telefona şık bir görünüm veriyor.

Meizu 21, 4800 mAh’lık bir bataryaya sahip. Telefonun şarj hızı ise 80 W. Meizu’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu, arka kamerasıyla da oldukça iddialı. Telefonun üçlü arka kamerasının ana lensi Samsung’un 200 megapiksellik ISOCELL HP3 sensörünü kullanıyor. Bu 200 megapiksellik ana lense 13 megapiksellik geniş açılı lens ile 5 megapiksellik portre kamerası eşlik ediyor.

GTA 6 İlk Fragmanıyla Oyunseverleri Heyecanlandırdı